Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már valakinél olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinél olyan, hogy mielőtt összejött volna a párjával Ő kicsapongó volt de megváltozott egy komoly egy kapcsolat érdekében?

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj akit megszerettem csak hallani róla ezt azt ami tényleg igaz is!

Viszont elmondása szerint már megváltozott és komolyat szeretne, család meg ilyenek.

Csak én ebben nem nagyon bízom és nem tudom, hogy mit higgyek szóval most teljesen bizonytalan vagyok!

Viszont ezek tények ellenére is el tudnám fogadni mert kajak szeretem.

Tudom, én vagyok a hülye!

Valaki volt hasonló cipőben, mi lett a vége!

Ha igaz is lenne csók közben ott lenne a gondolat kiket pippantott le előtte és ez nekem nagyom rossz lenne.

Tudom, veszni lenne a legjobb de nem vagyok rá képes.

Mitévő legyek?

2020. márc. 18. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Hm. En valakik szerint "olyan" lany voltam. Szerintem csak szerencsetlen, naiv. Nem voltam szep lany. Viszont anyamek mindenkirol lebeszeltek. Jo pasi viszont nem vett komolyan. Meg sajnos elkovettem azt a hibat, hogy azt hittem kapcsolatban vagyok, kozben egy srac tallonban tartott. Szemet is volt, kibeszelte, hogy megvoltam neki. Errol ennyit. En megmaradtam volna az elso mellett is. 19 eve ferjnel vagyok es kepzeljetek el huseges.
2020. márc. 19. 07:59
 12/14 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen nincs. Aki ribizli volt, az mindig az is marad.
2020. márc. 19. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Én konkrétan ilyen vagyok. Régen egy ideig sok kalandom volt, sokat bulizgattam is...aztán megismertem a volt páromat tavaly, akit nagyon szerettem és aki mellett felnőtt lettem, nagyon sokat változtam jó irányba, nem jártam már bulizni se, és már soha nem térnék vissza ahhoz az életvitelemhez. Dolgozok, lediplomáztam, értelmes hobbijaim vannak, sportolok stb. Az exem mégse tudta elfogadni, hogy előtte olyan voltam, amilyen, holott ő is kalandozgatott, volt vagy 20 nővel előttem, és több barátnőjét is megcsalta(amit viszont én soha nem csináltam). Szóval azt meg főleg nem értettem, hogy ha ő sem volt egy szent, akkor mit lovagol a témán :D Tipikus esete annak, hogy más szemében a szálkát is meglátod, magadéban a gerendát sem. Engem nem érdekelt, hogy előttem milyen volt, alapból nem érdekel más előélete, az számít, hogy milyen a kapcsolatunk a jelenben és mik a terveink a jövőre. A múltat el kell engedni.

Szóval igen, az emberek tudnak változni, fejlődni, tanulni a hibáikból és nem szabad őket az alapján megítélni, hogy 18-20 évesen milyen hülyeségeket csináltak. Persze van, aki soha nem nő fel és 40 évesen is ugyanazon a szinten van, mint 17 évesen volt, de az emberek többsége azért “megérik” idővel és benő a fejük lágya.

2020. márc. 19. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

“ Ha igaz is lenne csók közben ott lenne a gondolat kiket pippantott le előtte és ez nekem nagyom rossz lenne.”

Itt pusztán az egod a hibás. Sok férfinak valamiért b*ssza a csőrét, ha előtte a nő bárki máshoz hozzá mert érni. Bezzeg az, hogy te hány nőt nyaltál ki előtte, az nem zavar. Pedig képzeld el, neki is volt előtted élete, ahogy neked is ő előtte. Az egodból kéne visszavenni és akkor nem ezen pörögnél. Ahogy írtam, ez tipikusan annak az esete, hogy más szemében a szálkát is meglátod, magadban ugyanez nem zavar.

2020. márc. 19. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!