Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a lánynak, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a lánynak, akivel neten ismerkedek, hogy utálom Szabó Pétert és az összes többi motivációs trénert?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy szimpatikus lánnyal tinderen, és aztán platformot váltottunk facebookon folytattuk. Ami már elsőre szemet szúrt nekem az, hogy Szabó Péter felszínes idézeteit osztogatja meg és nem tudom szóvá tegyem e azt, hogy károsnak tartom a tevékenységét. Természetesen Brian Tracyt is károsnak tartom.

Mivel felszínes, életet leegyszerűsítő dolgokat ír le, egoközpontú, az önzőséget hirdeti, szerinte a hiba soha nem a környezetbe lehet, hanem csak az egyénben, én politikailag baloldali gondolkodóként mélyen megvetem az ilyen gondolkodást, ráadásul nem a gondolkodásra készteti az embert, hanem a behódolásra, és ami a legrosszabb, hogy a mások hülyítéséből gazdagszik meg. Szerintem, ha valakinek problémája van, inkább szakembert keressen fel, mint pénzt dobjon ki azzal, hogy elmegy az előadásaira. Vagy hallgasson Feldmár Andrást, nagyszerű pszichológusnak tartom, e-mailen lehet üzenetet küldeni neki, hogyha van valakinek problémája, videóban próbál segíteni, több dologba felnyitotta a szememet.

Tinderen egyszer belefutottam egy olyan lányba, aki szereti őt hallgatni én meg leírtam a véleményemet és onnantól kezdve meghalt a beszélgetés. Sok helyen hallom azt, hogy a nők szeretik, ha egy férfinak van véleménye, nem fél róla beszélni, és úgy veszem észre, hogy sok nő nem tud mit kezdeni az eltérő véleménnyel, és itt most nem csak a Szabó Péterre gondolok. Szimpatikus lány amúgy, csak ez egyből szemet szúrt nekem. Ha rajtam múlna én beszüntetném a motivációs tréner tevékenységeket és büntetném őket azért, mert pénzt húznak le az emberekről.

2020. márc. 18. 06:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem inkább szakítsd meg vele az ismerkedést! Aki ezeket komolyan veszi, az nem lehet értelmes ember, márpedig kevés rosszabb dolog van, mint egy buta nőt elviselni.
2020. márc. 18. 07:58
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Mindig elmosolyodok azon, amikor a magukat intelligensnek tartó emberek idézetek alapján ítélkeznek írókról. Minden idézet lehet közhely, akár a Bibliából van, Buddhától vagy egy írótól. Emlékeztek A kis hercegre? Közhely lett, hogy jól csak a szívével lát az ember és felelős vagy azért amit megszelídítettél, de attól még így van.

Miután a fent említett személyektől több könyvet is olvastam, megállapítottam (én saját magamnak) hogy van közöttük olyan, ami értékes és van közöttük olyan, ami nem. De idézetekből ez nem fog menni. Ezért nem zavarna ismerkedésnél, ha az illető Brian Tracyt olvasna és ez segítene a munkájában, és az sem, ha nem venne a kezébe ilyen könyvet.

Ha pedig te nem felszínes módon, idézetekből ítélsz, hanem tudás alapján, akkor arról van szó, hogy számodra taszító gondolat célokat megfogalmazni és következetesen dolgozni a megvalósításukon illetve félsz a felelősségvállalástól, ugyanis ezek az írók mindig erről írnak. Ha számodra egoizmus az, hogy valaki felelősséget vállal az életéért és tetteiért és dolgozik azért, hogy neki jobb legyen, akkor rossz hírem van a számodra: még nem tudod, mennyire egoista tud lenni az, aki csak panaszkodni tud, a körülményeket okolni és másoktól várni a segítséget.

Ha nem értesz egyet velük, nem baj, ki is fejtheted a véleményedet, mert a nők szeretik, ha van véleményed. De az nem indok és nem érv, hogy te beszüntetnéd a tevékenységét valakinek aki számodra nem szimpatikus. Ez elég diktatórikus gondolkodás és ezzel egyetlen nő sem tud mit kezdeni.

2020. márc. 18. 08:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem akaszkodnék rá ennyire a témára, ilyen alapon bárkiben találsz hibát.

Engem pl nem zavar ha valaki balos, az már igen, ha téríteni akar. Ezzel szemben, neki k. fontos, hogy kiderítse a pártállásomat.

Azt akarom ezzel mondani, hogy ne ítélkezz ilyen szarok miatt, meg más szar miatt sem.

Én is utálom az idézeteket, gyűlölöm, de hogy ez a szabó mivel keresi a kenyerét, az nem érdekel.

Mondok egy pl. randiztam egy sráccal, erre előhoz ilyen földönkívüli témát hogy hisz az ufókban. Mondom magamban úristen hova kerültem.

De! Nem próbáltam meggyőzni róla hogy más a véleményem, és mivel látta hogy nem vagyok vevő rá, soha többet elő sem hozta, pedig mindig foglalkoztatj továbbra is. Megjegyzem ő a férjem lett.

Hagyd te is meg ezt a lánynak hogy olyan lehessen amilyen, aztán fókuszálj arra ami tetszik neked benne. Ez a lényege az elfogadásnak, nem pedig a vitakeresés, amibe soha a büdös életbe nem fogtok közös nevezőre jutni.

2020. márc. 18. 08:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Ki az a Szabo Péter?

Mindenesetre nekem te lennél a gyanús, hogy ennyire képben vagy az úr tevékenységével. Biztos sokat sokat hallgattad, olvastad 😅😅😅

2020. márc. 18. 08:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondd.

Viszont attól, hogy megoszt pár neki tetsző idézetet, még nem biztos, hogy fanatikus. Ezt ne felejtsd el.

2020. márc. 18. 10:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
De ugye minden baloldali idézet szent és sérthetetlen? :)
2020. márc. 18. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék mit kezdeni ilyennel. Van olyan ismerősöm, aki lerajzolja, táborába jár, mert ám tábora is van, olyan ottalvós-szállodás.
2020. márc. 18. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!