Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kijárási tilalom lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kijárási tilalom lesz, akkor a különbözô városokban lakó párok hogy fognak találkozni?

Figyelt kérdés
Mert az azért abszurd lenne, ha május, júniusig akkor nem is találkoznának.
2020. márc. 16. 11:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Mi kibírtunk két hónapot anno, mondjuk kaptam a megjegyzéseket, hogy érzéketlen és torz vagyok nő létemre, mert nem esem pánikba két hónap távolléttől...
2020. márc. 16. 12:37
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

2#

Eddig is cseten dugtak! Most ez a divat, vírustól függetlenül. Gyereket meg amúgy sem akar senki.

2020. márc. 16. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem 14 éves az ki fog bírni pár hetet a párja nélkül. Ennyire ne legyünk már gyerekesek. Együtt élünk mégis simán előfordul 1-2 hetes munkával kapcsolatos dolog ami miatt távol vagyunk egymástól. Senki nem fog belehalni, fel kell nőni. Aki hisztizik 2-3 hét miatt az érzelmileg baromira nem elég érett egy kapcsolathoz.

Ahol meg van csak minimális érzelem is ott már nem a dugás lesz a prioritás. Aki nem üríteni használja a párját az bőven ki fogja bírni, hogy nem lehet szexelni 3 hétig. Aki meg nem bírja ki az ne legyen együtt a párjával mert az ő részéről ez nem párkapcsolat hanem dugópajtiság.

2020. márc. 16. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Majd kibírják. Muszáj lesz.
2020. márc. 16. 17:26
 15/21 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%
Megkéred a szomszédját hogy farkalja meg az asszonyt helyetted.
2020. márc. 16. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
Mi júliusban költöztünk volna össze, miután befejeztem az egyetemet. Ezt kissé előrehozva, most a héten összeköltözünk :) Én költözöm hozzá, az ő városába, és nagyon izgatott vagyok.
2020. márc. 16. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez lesz a legkisebb bajunk...
2020. márc. 16. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
Remélem, az emberek többsége nem olyan ösztönlény, hogy belehal abba, ha pár hónapig nem tud töcskölni. Azért el lehet élvezni maszturbálástól is, tudnak videochatelni, ez azért nem a világ vége. Aki meg ezt nem bírja ki, az ne ismerkedjen olyannal, aki más városban lakik, mert ilyesmi mindig benne van a pakliban.
2020. márc. 16. 20:25
 19/21 A kérdező kommentje:

“Aki pár hónapig nem tud töcskölni”

Az mondjuk vagy beteg, vagy frigid. Just sayin.

“Ez benne van a pakliban” Persze, ismerkedésnél ùgy szokás, hogy “bocsi nem randizom másik városban élokkel, hisz bármikor lehet egy világjárvány” 😂😂😂

2020. márc. 16. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az nem feltétlenül frigid vagy beteg, aki kibír 3-4 hónapot szex nélkül ilyen körülmények között. Max. te vagy ösztönlényebb beállítottságú másoknál, ez van.

Nem feltétlenül csak világjárvány miatt lehet, hogy nem találkoznak hónapokig, lehet olyan a munka, lehet, hogy mindketten súlyos betegek... ezek benne vannak a pakliban. Talán ha a legtöbb ember gondolkodásra is használná az agyát, nem csodálkoznának, hogy jé, most mit fogok csinálni, hogy nem találkozhatok a nőmmel.

2020. márc. 16. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!