Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogyan bírjátok ha a párotok mutogatja magát csoportokban a neten vagy szóban még kacérkodik is néha más férfiakkal?
Mi számít mutogatásnak? Kommentelni szokott néha poénból meg pár csoportban aktív (tesz ki mémeket). De magáról nem szokott képet kitenni csoportba, legfeljebb néha valamelyik profiljára (de akkor is inkább normálisat, azért van ennyire intelligens kapcsolattól függetlenül is, előttem sem voltak ilyen képei, max pár edzős).
Szerintem ez teljesen rendben van. Kacérkodni nem szokott, igaz, van egy olyan humora, amit meg kell szokni (durvább és szókimondóbb, mint általában a nők és ezt sok férfi veszi imponálónak, de kifejezetten ezzel sem kelleti magát).
Nekem ez a szint oké. De van pár nő a cégnél, ahol dolgozom, okkal nem járunk csapatépítőkre. Gusztustalan, amit ott művelnek emberek és elvárt is...
Semmi problémám nincs azt illetően, ha kacérkodik vagy flörtöl más férfiakkal.
Mindannyian szeretjük érezni, hogy lenyűgözzük a másik nem tagjait.
# 1
De a férfiaknak szólt a kérdés ha még egyszer elolvasod meglátod.
# 2
Magamutogatásnak pl mikor hiányos öltözetben van de igaz takarja magát de sejtet dolgokat vagy fürdés közbeni kép ilyesmi,hogy a férfi csoporttagok csorgassák a nyálukat utánuk.
Első vagyok. A kommentem melyik része sugallja azt, hogy nem férfi vagyok?
(sejtem egyébként, pistának olvastad a pitsát) :D
# 6
Bocs félre olvastam a pistát pasinak olvastam :)
Sehogy. Különbet úgysem találsz, törődj bele.
És a megoldás is egyszerű. Ne vegyél tudomást róla, ne nézd meg soha, hogy mit csinál. És mindig telefonálj, ha előbb mész haza a megszokottnál.
De ez csak addig járható, amíg van kaja, és rend, tisztaság van a lakásban. Ha már ezeket is hanyagolja, akkor mehet a helyére, az utcára!
# 8
Ha telefonálsz ,hogy előbb haza érsz azzal a szeretőket akarod elkerülni,hogy ne fájjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!