Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen biztosan unalmas kérdés, de érdemes most pár hónapig egyáltalán ismerkedni, randizni a vírus miatt?
Szóval értitek, megismerni egy új barátot , egy új barátnőt, aki idegen, még akkor is ha lenne esély rá, hogy összejöttök?
Vagy most idegenektől, illetve olyanoktól akiket csak látásból ismerünk, érdemes távol maradni hónapokig tőlük?
Ki mit tenne, ha pont most eme időszak alatt adódna rá lehetősége, hogy megismerjen egy szimpatikus nőt vagy egy férfit, hogy randizzanak?
27/N
Az ismerőseid is megfertőzhetnek, csak szólok. Sőt, benned is lappanghat már, amit szépen továbbadsz.
Én most inkább nem randizgatok. Komolyan veszem ezt a karantén dolgot, a munkahelyemen is home office-t rendeltek el. Ezt a pár hetet bírjátok már ki emberek, ha magadat nemis félted, legalább másokra legyél tekintettel.
Én az előző feleségemmel a WTC tornyok leomlása idején jöttem össze.
Mármint itthon Magyarországon :)
Ha most ismernék meg egy nőt aki nagyon nagyon..., akkor igen randiznék vele.
De mivel ilyen nem fog előfordulni, ezért valószínűleg más dolgokkal kell elfoglalni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!