Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jó szexpartnert találni?
Megmondom őszintén kapcsolatot nem szeretnék. Viszont egy szexkapcsolatba amibe emberszámba vesszük egymást és jól is érezzük magunkat egymással szívesen belemennék. Nálam ez nem azt jelenti, hogy találkozunk csak szex hanem azért minőségi időt is eltöltünk egymással mindenféle érzelem nélkül. Viszont ugye már ott kezdődik a baj, hogy nem szeretnék x emberrel lefeküdni mire megtalálom az erre alkalmas személyt.
Ti akik szexkapcsolatban vagyok adhatnátok tanácsot, hogyan választottátok ki stb stb...
L/25
(privátokat nem kérek!!!)
#2 nincsenek férfi haverjaim
úgyanis ha volt olyan akivel jól elvoltam én kezdtem többet érezni meg olyan is volt, hogy alapból kijelentette benne lenne szexbe de nem akar haverkodni ilyenbe meg nem mentem bele
"úgyanis ha volt olyan akivel jól elvoltam én kezdtem többet érezni"
Oszt akkor hogy akarsz "minőségi időt eltölteni egymással mindenféle érzelem nélkül", ha pont te vagy, aki többet lát a dolgokba?
"#4 ez azért nem mindenkinél törvényszerű, nem eset azért olyan könnyen szerelembe..."
Hiszem ha látom.
Ha szexeltek, programoztok is, plusz előfordul hogy már haversag közben a másikba szeretsz akkor nem kéne ezt csinálnod mert garantált belezugsz.
Csak szexre határokkal Tinder.
Hasonlót keresek én is, de nehéz találni. Meg általában házasok találnak meg, akiknek nincs idejük programokra. Aki szingli, az komoly kapcsolatot akar. Én az erzelemtol sem zarkozom el, csak ne akarjon osszebutorozni, mert nemrég váltam.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!