Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mi játszódik le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi játszódik le bennetek olyankor, mikor baráti társaságban vagytok és feltűnik, hogy minden nőnek legalább közepes méretű melle van, csak a ti barátnőtöké kicsi?

Figyelt kérdés
Csak őszintén

2020. márc. 13. 20:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Bekapok egy felest és utána egyből nagynak látom a melleit 😀
2020. márc. 13. 21:13
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
Meglepődnek és nem ertenem hogy miért ment össze a melle.
2020. márc. 13. 21:45
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel a másik nő melle, ha az én barátnőm tökéletes ?:)
2020. márc. 13. 22:15
 14/22 anonim ***** válasza:
22%

Tökéletes nem létezik. Nem csak személyben, semmi másban sem a világon. Tökéletesség nem létezhet, csak a képzelet világában.

2020. márc. 13. 22:17
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha szerelmes vagyok, meg sem fordul a fejemben, hogy ezt nézegessem más nőkön. Ha észre is veszem, semmit nem gondolok. Komolyan, hagyjátok már abba ezt a farok méret illetve mell méret kérdéskört! Ezen rugóztok tök feleslegesen. A kicsi mell tetszik nekem. Sokkal több előnye van, mint hátránya: nyáron nem izzad úgy be, nem terheli a gerincet a viselése, mozogni is könnyebb, szexnél is kívánatosabb, hogy nem csak mellekből áll a nő és normálisan hozzáférek csókolózás, simi, olelkezes alatt is. F
2020. márc. 13. 22:21
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs ott a társaság suttyója, aki nagymell képeket küld neten a kismellű pároknak, akkor semmit, mindenki örül a saját barátnőjének. Ha a suttyó is odajön ezen témázgatni, akkor meg a fiúk csendben forgatják a szemüket és várnak mikor járatja le magát teljesen ahogy szokta.
2020. márc. 13. 22:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy vagyok ezzel az egésszel mint az 1-es!!! 22/F
2020. márc. 13. 23:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugy erzem, hogy ekkora faxsagot egy no kepes kerdezni, es orulok, hogy a valaszolok normalisak.

Zarojel. Nagymellu nokent is agyremnek erzem, plusz ez nem egy otcsillaggal egyenlo parameter.

2020. márc. 14. 00:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom... Ilyen hülyeség még nőként sem jut eszembe. Kicsi mellem van, de emiatt még pont sosem volt komplexusom. Igazából azt sem tudom, hogy ha a párom választhatna, hogy mekkora mell legyen rajtam, akkor mi lenne neki az ideális. Ki a fenét érdekel? Ekkora és kész. Nem csak és kizárólag a melleim miatt választott, hanem ezer tényező alapján. És mivel látom, hogy nem undorral foglalkozik velük, hanem szívesen kényezteti, markolássza, puszilgatja, csókolgatja a melleim, ezért nem fogok azon agyalni, hogy vajon milyen lenne, ha 2 mérettel nagyobb lenne.

És a páromat nem gondolom akkora ösztönlénynek, hogy egy baráti társaságban azon agyaljon, hogy vajon a havernak miért jutott 2 számmal nagyobb mellű lány. Ha neki ez annyira marha fontos lett volna, akkor nem jött volna össze velem, hanem addig keresgél, míg talál egy megfelelő, de nagy mellű lányt. Egyébként tudtommal az exének is jóval nagyobb melle volt, most mégis ő az exe és nem én.

Én sem agyalok azon egy társaságban, hogy vajon a barátnőm pasijának nagyobb farka van-e, vagy tovább bírja-e az ágyban, esetleg kisportoltabb-e a felsőteste mint az enyémnek. Úgy szeretem a párom, ahogy van, és azok a dolgok is tetszenek rajta, amik az elején esetleg annyira nem.

2020. márc. 14. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg azt hiszed hogy a férfiak ezen gondolkoznak?
2021. jan. 4. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!