Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, már teljesen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, már teljesen a rabja lettem?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nagyon de nagyon nincs sikerem a nőknél. Levegőnek néznek. Itt vagyok már 32 éves.

Mivel nekem is vannak szükségleteim, őszintén szólva fél éve elkezdtem prostihoz járni és igazából csak ha pénzhiány van tudok leállni ezzel.

Kezdek bele betegedni, hogy miért nem találhatok én is valakit, ha nem is kapcsolatra, de legalább állandó szexpartnert. Unom, hogy mindenki azt szajkózza, hogy egyszer úgy is belefutok olyanba, akinek én is jó leszek, de ha már 10 év alatt senkibe nem futottam bele, akkor hova várjam már tovább?

Most is itt van az érzés bennem, és megőrjít a vágy, hogy nincs kivel :'(

2020. márc. 13. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Ti vagytok a férfi társadalomban azok akik senkinek nem kellenek. Haszonlesők és nem nézik semmibe a másik német. Nem ismerkedtek, nem mozdultok ki a komfort zónából az elutasításokra fogva. Mindenki hibás csak ti nem, az élet nem fair nektek. Egyszóval lúzerek.

Vállalom a lepontozást, de a kérdező maga is írta hogy mindenkinek jut szex csak neki nem. Hát paff. Ez nem megy csak úgy egyről a kettőre...

2020. márc. 13. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

"Ti vagytok a férfi társadalomban azok akik senkinek nem kellenek.

-->

Haszonlesők és nem nézik semmibe a másik német."

Remélem látod az összefüggést. Az egyik következik a másikból. Senki nem születik úgy, hogy megutálta már a nőket, hanem idővel kialakul amikor ötvenedjére is a kikosarazást meg a barátzónát kapod, miközben macsó alfakanokat halomra szopnak fesztiválokon.

Amúgy is honnan veszed te, hogy valaki mennyit tett bele egy-egy kapcsolatba? Pont azok szoktak koppanni a legnagyobbat akik sok időt és energiát öltöttek abba hogy valami működjön. Ők azok, akik a legnagyobbakat csalódnak az életben, és végül már megkeseredettek lesznek. Teszem hozzá jogosan.

2020. márc. 13. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Valaki írja már le nekem, hogy hogy lehet az,hogy 5-10éve egy baràtnőt sem talàltok? Valamit elszúrtok, de nagyon! Lépésről-lépésre a folyamatban valami nagy hiba van. Túl szép nő kivàlasztàsa, modortalan közeledés, higiéniàs probléma, tàrsalgàs nem megy, bàtortalansàg... 🙍
2020. márc. 14. 00:55
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Előbb vennék egy drága, minőségi guminőt, minthogy addig jussak, hogy örömlànyhoz jàrjak. Pláne mikor annyi egyedülálló nő van...
2020. márc. 14. 00:57
 15/19 A kérdező kommentje:

Úgy nőttem fel, hogy minden lány, fiú; konkrétan mindenki megalázott. Nem tagadom le, szellemileg kissé visszamaradottabb voltam a koromhoz képest.

Így igazából nem próbáltam meg ismerkedni, beszélgetni, mert féltem az emberektől. Úgy jártam 2 évtizedig, mint egy fába szorult féreg, meg a földet bámultam folyton, annyira nem tudtam az emberekre nézni.

Csak most már 10 éve, hogy anyum elhalálozott; így akkor jöttem rá, hogy mennyire egyedül maradtam az életben és hogy mennyire szükségem lenne arra, hogy valakit szerethessek, hogy mellettem legyen.

De mikor próbáltam közeledni lányokhoz, egyszerűen a gátlás nem engedett tovább. Még itallal se.

Aztán maradt az internet. És elég defektes ízlés világom van, szóval nem megyek a nagyon szép lányokra; de sajnos mindig azt kaptam, hogy "nem vagy esetem", ne haragudj, max barátok lehetünk.

Senkitől egyszer nem kaptam pozitív dolgot, hogy nem nézek ki rosszul, megismernélek, vagy bármi.

Aztán igazából észre vettem azt, hogy mennyit változott a genetika, és hogy a fiatalok között is egyre többen néznek ki nagyon jól, mind lányok, mind fiúk oldaláról és egyszerűen ha kint vagyok utcán, vagy bárhol; társaságokat, vagy párokat látok, ez meg már tudom, a saját defektem, de egyszerűen nem érzem úgy, hogy megközelíteném bármelyik srácot is. És ez miatt is félek, hogy egyedül rohadok meg :(

Nem akartam volna soha prostizni, de már a szüzességem is azzal vesztettem el anno. Jó, ismerősnek, meg egy-két alkalommal magamnak köszönhetően volt 1-2 egy éjszakásnak mondható, de ennyi. Azok is már évekkel ezelőtt voltak. És hiányzik a szex, de egyre jobban megmérgez, hogy csak így jutok hozzá. Egyszerűen sírni tudnék, mert nem elég.

2020. márc. 14. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Akkor mi az istenért nem nézel magadba és csinálsz önfejlődést? A nyafi soha nem oldott még meg semmit.
2020. márc. 14. 21:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Basszus! Ne már! Tök értelmes sràcnak tűnsz!!! Ébresztő!! Keress egy pszichológust/kineziológust/vagy bármilyen teràpiàt és kezdj el fejlődni, megkeresitek a helyes megoldást, hogy tudnàtok feloldani ezt a rengeteg gàtlàst, ami benned van! Hidd el olyan fiatal vagy még! Ràszànsz egy kis időt és hidd el gyökeresen megváltozik az életed! Amíg önmagadat nem tudod szívből elfogadni, addig kifele is küldöd ezeket a jeleket... Nagyon nehéz a mai világban párt találni, sok magányos ember van mindkét nemből, de mindenki fél a csalódàstól... Nincs lehetetlen 😉
2020. márc. 15. 00:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Minél többször elolvasom az utolsó vàlaszod annál inkább arra gondolok, hogy túl okos vagy ahhoz, hogy ez mind igaz legyen... 🤔 Annyira összeszedett és határozott az íràsod. Van benne valami különleges, nem tipikus picsogàsnak hat, hanem inkább egy igazán reális önelemzésnek.

Genetika?? Neeeem! A ruhàk és kiegészítők nélkül ők senkik. A nők és a smink pàrosàról már ne is beszéljünk! Ez csak a látszat! Pppffff... Ugyan, mindenki egyforma! A sok buta birka beáll a sorba, hogy divatos legyen, elnyomva ezzel az egyénisége aprócska kis csíràjàt is. A sok millió bizonytalan ember, akinek arra van szükségük, hogy egy blogger/vlogger akàrkicsoda megmondja nekik, hogy hogy éljenek, öltözzenek, viselkedjenek... Stb. mert egyedül fogalmuk sincs az egészről. Ezekről gondolod, hogy többek nálad?? Hhmmm szerintem tévedsz!

20 év beidegződését nyilván nem lehet egyik napról a másikra kijavítani, pláne nem alkohollal elnyomni ( hiszen az alkohol leginkább az ember igazi énjét hozza elő, tehát a te esetedben nem hiszem, hogy sokat segítene szorongás ellen...) Viszont szépen, tudatosan át lehet programozni magad. Meg kell látnod, hogy mindenki bizonytalan valamiben... Még aki olyan hiper-szuper magabiztosnak tűnik is, lehet neki van a legtöbb gàtlàsa, komplexusa és csak így kompenzàl...

2020. márc. 15. 01:25
 19/19 anonim ***** válasza:

" belefutok olyanba, akinek én is jó leszek"

Hibás hozzáállás. Nem arra kell várni, akinek megfelelsz, hanem olyanná kell válni, hogy a többségnek megfelelj.

2020. márc. 15. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!