Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves lány vagyok és még nem csókolóztam. Szerintetek ez aranyos?
Èn azt hittem, hogy nekem sose lesz senkim mivel nem vagyok szèp ès mèg duci is vagyok... De mèg nekemis 16 èvesen volt az első csókom amit nemsokkal követhetett volna szex de nem akartam... Így 18èvesen már megtörtènt az első szex.
Szóval szerintem is ha ilyen korban nem volt semmi mèg legyèl bàrmilyen nemű ott tènyleg gondok vannak.
Mindenki a saját életét éli. Mindenki maga tudja, hogy minek mikor van itt az ideje. Ha téged ez nem zavar, akkor nem kell a többiekkel foglalkozni.
Ha a másik már 13 évesen együtt volt fűvel-fával, neked még nem kell utána csinálni.
Aranyos? Inkább semleges.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Semmi aranyos nincs benne. Nekem egy kisbaba aranyos, másoknak meg egy kiscica, vagy plüss nyuszi, vagy akármi, de semmiképpen nem a nem csókolózás. Most hogy már ezt is tudod, nem kell, hogy így maradjon, segíteni is tudok, ld.link. Szívesen 😁
#25, ez nem biztos, hogy jó ötlet volt.
Az ilyen kérdéseket általában unatkozó, 50+ éves férfiak írják ki, akiknek a hajlamai sokszor félremutatnak.
Az egyébként is szerencsétlen, 23 éves fiút nem tenném ki ennek.
Ő valószínűleg nem az, mert akkor nem mondaná magát 23 éves férfinak.
Bár ki tudja... minden lehet már itt.
Az én egyetemi legjobb barátnőm sem csókolózott vagy randizott 27 èves koráig.
Egy tündér, kedves, okos làny, szép arcú, vékony, csak nagyon visszahúzódó volt és sokat tanult, évfolyamelső volt végig.
27 évesen egy irgalmatlanul helyes és okos svájci pasival jött össze, akivel azóta is oda vannak egymásért, beutazták Európát, és valami szuperromantikus esküvőjük volt egy svájci erdei kastélyban.
Becsszó így van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!