Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a világon nem lenne más nő, csak ez a 3, melyiket választanád párodnak?
2010. júl. 24. 22:20
12/27 anonim válasza:
szerintem nincs olyan épelméjű pasi aki valamelyikket össze akarna jönni komoly kapcsolat gyanánt. szóval szerintem inkább kihal az emberiség, minthogy őket bárki is válassza.
14/27 anonim válasza:
"Ha a világon nem lenne más nő..."
Szerencsére van. :D
15/27 A kérdező kommentje:
Szükség törvényt bont :)
2010. júl. 24. 22:32
16/27 anonim válasza:
én b*zi lennék.. főleg,hogy lány vagyok, de ha fiú lennék, ezt tenném :D
17/27 anonim válasza:
Ciccolina de ha már nagyon muszáj a másik kettőtől a hideg is kiráz :D
22f
19/27 anonim válasza:
Kiszel Tündit egy alapos szemöldökgyantázás, meg fogorvosi kezelés után. Azt meg hogy melyik milyen belsőleg, nem tudni biztosan, mivel mind3 úgymond celeb, így mindenféle pletyka meg kacsa kering körülöttük.
20/27 anonim válasza:
Akkor már Kiszel Tündét. A legkevésbé mű nő. Más kérdés, hogy belül milyen sötét, meg milyen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!