Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok ennyire unatkoznak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok ennyire unatkoznak?

Figyelt kérdés
...csak mert 14 évesen már fűvel fával, buli/du*ás/hányás. Nem találnak(-tok) valami értelmes elfoglaltságot, hobbit, ami leköti őket? Ennyire unatkoznak? hm
2010. júl. 24. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utálom ezeket a ribiket, de aki idősebb korában is ezeket csinálja, azt ugyanúgy lenézem. Nem azért mert unatkoznak, hanem mert meg lettek hülyítve, és nem nevelték őket megfelelően. 16 éves kora előtt pl. éjszakai bulikba tök hülyeség járni egy fiatalnak.
2010. júl. 24. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem meg bennük, hogy 13 évesen minek nyomnak magukra egy kiló sminket hacsak simán iskolába mennek pl... -,-
2010. júl. 24. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Én meg a szüleiket nem értem, hogy mért engedik meg nekik ezeket. Meg kéne nevelni őket...
2010. júl. 24. 22:07
 14/16 anonim válasza:

Én 14 éves lány vagyok...:)

járok bulikba... de én tartom magam annyiba... hogy ne igyam szét magamat... eggyet kettőt iszok... de többt sose... szilvszterkor ittam többet... de akkor volt a névnapom is...:) akkor s annyit hogy hánnyak..

jah és a du.ásról.... én 18 év alatt nem akarom elvesztni szüzességmet... pasim van... de ő is tudja, hogy még várni kell...

2010. júl. 24. 22:23
 15/16 anonim ***** válasza:

sztem azér csinálják h felvágjanak a barátok elött h ők miylen menők mer már nem szüzek és minden pasit megkaphatnak, és minél több pasijuk volt, annyival job csajok mint más....legalábbis a 15-17 éves korosztályba ez megy..és én érzem hülyén magam h nem "szálltam be a versenybe"

16L

2010. júl. 25. 00:17
 16/16 anonim ***** válasza:
jah..:S még egy 10p sétára is sminkelni kell minden félre gusztustalan rongy ruhát megvenni..egyszerre 5 barátja van a csajnak..a szülö szerint meg éli a nagyleány korát..uhh:(
2010. júl. 28. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!