Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen esetben NEM kell párkapcsolatra a lány, ha amúgy szexkapcsolatban vagytok vele?
Már miért sértődtem volna meg? Csak irritálnak az ilyen emberek, és szeretném ha csökkennének :) Mármint ez a felfogás csökkenne, amiről beszámoltál.
Gondoltam ha valaki kicsit helyreteszi a nagy egódat, van rá esély:) És őszintén, komolyan, sajnos kizáró ok sok nőnél az olyan felfogás, amilyen neked van. A párom pl sose élt így ahogy te, pedig jó srác.
Nézd, kislány, itt a pasikat kérdezték és válaszoltunk. Nem kell itt megváltót játszani, mert úgyse ér semmit. Majd szépen mindenki eldönti, hogyan él. Ha valakinek ez kell, akkor ezt választja, nincs rá befolyásod. Ha meg párod van, még inkább foglalkozzál inkább vele.
Attól én sem vagyok (sem a többiek) sz*r alak(ok). Nem árultam zsákbamacskát, nem volt kényszer; nálam ebből NEM LESZ kapcsolat. Jól érezzük magunkat, ennyi, pont. Ők el tudták fogadni, mi dolgunk. És ehhez még mindig két fél kell.
Fejezd már be, az ég áldjon meg. Mi sz*rt személyeskedsz itt amúgy? Nem így kell feldolgozni, ha nem kellettél többre a szexkapcsidnak. Menj a jósrác hapsidhoz, rendezzen le, mert láthatólag nem bírsz magaddal. Vagy ő nem elég, csak annak a pótléka, aki miatt ideges vagy? :D Tessék, személyeskedés!
Az én libuskáim meg tudták magukról, hogy azok. Nyugi, nem voltál köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!