Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem, vagy fellángolás?
,,tiniszerelemszerűség. Felnőtt embernél ez elég gáz."
A kérdéstől függetlenül úgy gondolom, hogy napjaink ,,felnőtt szerelmei" sokkal gázabbak a tiniszerelemnél.
# 7 leírta a választ, csak őt ismételném én is.:)
Nekem 2 évig volt életem legerősebb, iszonyatosan erős vonzódása... nagyon-nagyon fájt.. ÉS szó szerint is fájt, egy ideig minden nap fájt.. Előtte és ezután sem fogok ilyet élni már. ( hál istennek). :)
Ugyanis ez eszméletlen erős vonzalom, kémia volt, belezúgás, de nem szerelem.. Mi sem jöttünk volna ki egymással, egy A!-es lapot tele tudtam írni racionális érvekkel, miért nem jönnénk ki, vagy mi idegesít benne.
Basszus, még csal mélyen sem tudtunk elbeszélgetni úgy egymással ( bár megjegyzem, ő szégyellős srác volt, és talán én is tetszettem neki). De volt, hogy csak ültünk mint 2 kuka egymással és nem tudtunk beszélgetni...
Más dolgokban meg irritált, és nem volt kompatibilis kapcsoltban velem, ezt is tudtam az eszemmel..
De nem a külseje ébresztette mégsem ezt az erős ösztönös vonzalmat.. AZ is az ő személyiségjegyeiből, stílusából jött ugyanúgy.. ÉS ezek erősebbek is, mint a külsődleges vonzalmak.
Most is volt egy férfi, akit csak egy idő után kezdtem vonzónak találni, méghozzá ahogy egyre többet beszélgettünk, vagy hallottam őt.. Hogyan nyilvánul meg, hogy értelmes, tetszett a humora, stílusa, és még pár személyiségjegye.. Megfogott. - Évek után, mert csak ekkor kezdtünk el egymás társaságában mozogni.
DE: ez sem szerelem még. A szerelemben csak akkor lehetsz biztos, ha együtt is lesztek, és úgy is úgy érzel, hogy együtt vagytok és ott van. ÉS látod, hogy viselkedik valójában, veled, melletted. Milyen s ő a mindennapokban, nem csak a felszínen. Az lesz a szerelem, de addig ezek a legnagyobb és legintenzívebb vonzalmak is hamar kialudhatnak, ha gyorsan és nagy lángon lobbannak be.. Mert könnyen láthatsz más képet a valóságnál, amíg nincs veled igazából is a másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!