Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki tényleg sohasem sír? (mert mondjuk nem tartja férfiasnak)
Figyelt kérdés
vagy azért mindenkinek van olyan pillanat az életében, mikor nem bírja visszatartani a könnyeit?2010. júl. 24. 14:36
13/16 anonim válasza:
nincs olyan h vki sose sirt! Mivel mikor megszuletik az orvos megveri h bogjon :D vagyis h kapjon levegot:D vagy nem tom lenyeg h sír :)
14/16 anonim válasza:
Érzéseink vannak, így minden ember sír, még a férfiak is.
15/16 anonim válasza:
Ilyen nincs...aki azt mondja, hogy soha nem sírt az hazudik....És szerintem semmi ciki nincs abban, ha egy férfi sír...én is szoktam....bennünk is vannak érzelmek.
16/16 anonim válasza:
én sem tartom férfiasnak, mások előtt sohasem mutatom ki, de otthon megesik, ha nagyon fáj valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!