Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet kevés az önbizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet kevés az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Már gyerekkoromtól azt érzem, hogy nem vagyok olyan, mint más. Valahogy engem mintha mindenütt jobban lenéznének, még barátságban, párkapcsolatban is volt ez jellemző. Ezáltal hogy azt láttam hogy hogy másokat jobban megbecsülnek mindenféle téren, mint engem.
2020. febr. 28. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Ilyennek születtél. Én is ilyen vagyok :(

21/F

2020. febr. 28. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Amire figyelsz, az a valóságod. Ha mindig azt látnád, milyen szerencsés vagy, akkor annak is éreznéd magad.
2020. febr. 28. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Mert csóró vagy.
2020. febr. 28. 16:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagy csóró.
 5/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok csóró.
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Az ember a sikereiből és a dicsértekből tud (főleg) önbizalmat nyerni.

Törekedj ezekre és megjön a változás.

2020. febr. 28. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ön-bizalom, azaz bízol magadban, hogy igenis meg tudod csinálni. Rossz ötlet kifogásokat keresni, hogy "de mások, de én, stb... Tegyél azért, hogy megbecsüljenek, ha te nem hiszel magadban másnak miért kellene? Önbizalmadon bármikor javíthatsz, csak rajtad múlik!
2020. febr. 28. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem dícsértek, folyton csesztettek. Nem lett önbizalmad, ami sikertelenségbe vezet, ami még jobban rombolja az önbizalmat, és így tovább
2020. febr. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!