Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak! Ti megszolnatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Ti megszolnatok a baratnotoket azert, mert nem hord melltartot nyilvanos helyen/utcan?

Figyelt kérdés

A parom konkretan ler***bancozott, azert mert nem vettem es altalaban nem veszek fel melltartot.

Utalom, kenyelmetlen es egesz egyszeruen ugy erzem nincs ra szuksegem, mert kicsik a melleim.

Azt mondta a baratpm, hogy ez undorito, es csak a k**vak oltozkodnek igy, azert hogy minel tobb ferfi megnezzen, mert atlatszodott egy kicsit a mellbimbom.

Es hogy szerintem NINCS olyan ferfi a vilagon aki ezt elnezne a baratnojenek.

Ez most komoly?

Nem feszulos ruha volt rajtam, se nem kivagott.

Csak egy szimpla polo mint pl ez:

2020. febr. 28. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Nem szívesen hordok melltartót, csak ritkán teszem, a párom csak azért szól, hogy miért vettem fel, semmi szükség rá.
2020. febr. 28. 16:32
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Refluxom van nagyon gyakran fáj a gyomrom és a gyomorszájam. a melltartó valahogy pont a gyomorszájnál nyom. egyszer már annyira fájt a gyomrom hogy Skóciában egy turista látványosságnál mondtam anyámnak hogy takarjon. levettem a melltartót kidobtam a kukába azóta nem vettem fel egyet sem azelott csomo fajtat probaltam. sokkal ritkábban fáj a gyomrom Engem nem érdekel hogy közönséges vagyok e senki véleménye nem érdekel a pasimé se. Amúgy sem értem hogy miért vannak így megijedve az emberek a női mellbimbózól teljesen normális dolog és azt sem értem hogy a női mellbimbót hogy lehet a heréhez hasonlítani Mutatok egy lányt aki melltartó nélkül szokta felvenni a ruháit egyáltalán nem közönséges csinos elegáns.

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. febr. 28. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Változik a világ. A 60-70-es években melltartót csak az öregek hordtak. A szexuális forradalom idején fiatalon nagyon gáz volt a melltartó. Egyébként pedig saját döntésem, mit veszek fel, senkinek semmi beleszólása.
2020. febr. 28. 17:03
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
12: hát pedig ez gusztustalan. Nem vagyok kíváncsi más tőgyére. És de, pont ugyanolyan intim testrész ez is, amit nem illik mutogatni. Jobb helyekre be sem engednek így
2020. febr. 28. 17:14
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként a refluxosoknak tényleg rémálom mindenféle melltartó. Saját tapasztalat.
2020. febr. 28. 17:22
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

Én azt kérdeztem az exemtől, hogy ekkora melleket miért kéne tartania bárminek is.

Ő azért hordott melltartót, hogy legyen ott valami domborulat, mert egyébként teljesen lapos lenne.

Sosem fordult meg a fejemben, hogy ez közönséges lenne.

2020. febr. 28. 18:16
 17/20 A kérdező kommentje:

Hat meglepodtem a valaszokon.

Szakitottam a baratommal, nekem senki ne mondja meg hogy mit vegyek fel.

A ferfiak is akkor ugassanak be ha egesz nap takarjak a sajat melbimbojukat, addig amig ok barmit felvehetnek, sot felmeztelenul is vegig setalhat ak az utcan inkabb csak halgassanak.

2020. febr. 28. 18:55
 18/20 anonim ***** válasza:
37%

“ egyáltalán nem közönséges csinos elegáns.”

konkrétan annyira átüt a ruhán bimbója , hogy még a piercing is tökéletesen kivehető :D

2020. febr. 28. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
23%
Ennyiért szakítottál vele? 😱
2020. febr. 28. 20:21
 20/20 anonim ***** válasza:
43%
Hány éves vagy? 16?
2020. febr. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!