Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti megszolnatok a baratnotoket azert, mert nem hord melltartot nyilvanos helyen/utcan?
A parom konkretan ler***bancozott, azert mert nem vettem es altalaban nem veszek fel melltartot.
Utalom, kenyelmetlen es egesz egyszeruen ugy erzem nincs ra szuksegem, mert kicsik a melleim.
Azt mondta a baratpm, hogy ez undorito, es csak a k**vak oltozkodnek igy, azert hogy minel tobb ferfi megnezzen, mert atlatszodott egy kicsit a mellbimbom.
Es hogy szerintem NINCS olyan ferfi a vilagon aki ezt elnezne a baratnojenek.
Ez most komoly?
Nem feszulos ruha volt rajtam, se nem kivagott.
Csak egy szimpla polo mint pl ez:
Refluxom van nagyon gyakran fáj a gyomrom és a gyomorszájam. a melltartó valahogy pont a gyomorszájnál nyom. egyszer már annyira fájt a gyomrom hogy Skóciában egy turista látványosságnál mondtam anyámnak hogy takarjon. levettem a melltartót kidobtam a kukába azóta nem vettem fel egyet sem azelott csomo fajtat probaltam. sokkal ritkábban fáj a gyomrom Engem nem érdekel hogy közönséges vagyok e senki véleménye nem érdekel a pasimé se. Amúgy sem értem hogy miért vannak így megijedve az emberek a női mellbimbózól teljesen normális dolog és azt sem értem hogy a női mellbimbót hogy lehet a heréhez hasonlítani Mutatok egy lányt aki melltartó nélkül szokta felvenni a ruháit egyáltalán nem közönséges csinos elegáns.
Én azt kérdeztem az exemtől, hogy ekkora melleket miért kéne tartania bárminek is.
Ő azért hordott melltartót, hogy legyen ott valami domborulat, mert egyébként teljesen lapos lenne.
Sosem fordult meg a fejemben, hogy ez közönséges lenne.
Hat meglepodtem a valaszokon.
Szakitottam a baratommal, nekem senki ne mondja meg hogy mit vegyek fel.
A ferfiak is akkor ugassanak be ha egesz nap takarjak a sajat melbimbojukat, addig amig ok barmit felvehetnek, sot felmeztelenul is vegig setalhat ak az utcan inkabb csak halgassanak.
“ egyáltalán nem közönséges csinos elegáns.”
konkrétan annyira átüt a ruhán bimbója , hogy még a piercing is tökéletesen kivehető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!