Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olyan embert hogy hívják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan embert hogy hívják, aki önmagáról szinte csak rosszakat mond? Az ilyen ember elmebeteg?

Figyelt kérdés
Rólam van szó. Ha valaki megdicsér, legyen akár a családomról szó, nem tudok nekik hinni. De ha idegen megdicsér, akkor sem. Tudok főzni, amiért a családom megdicsér, de belül tudom hogy ez nem nagy eredmény, mert sok nő tud. Egy rossz kapcsolat meg még jobban csak azt a gondolatot erősítette meg bennem, hogy semmit sem érek. Ezt mindennap elmondom a családomnak, de ők azt mondják hogy egy f*****sz után sírok, mikor azért érzem magamat nap mint nap rosszul, mert nem vagyok képes elfogadni magam.
2020. febr. 24. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalom hiányos. Negatív. Pesszimista.

Soroljam? Talán elkezdhetnél magadon segíteni, vagy esetleg segítséget kérni. Egyik sem szégyen.

2020. febr. 24. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert az önbecsülésed a béka segge alatt van.

Szedd össze magad, találj hobbit vagy valamit amiben jó vagy, kezdj el törődni magaddal, legyél csinos, csinálj olyan dolgokat amik elégedettséggel töltenek el és meg fogod szeretni magadat előb-utóbb. Én is ilyen voltam, még szar kapcsolatom is volt ahol csak még jobban a földbe döngölt az exem de kerestem egy hobbit, elkezdtem fejleszteni magamat, dolgoztam a testemen stb és idővel visszaszereztem az önbizalmamat.

2020. febr. 24. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kishitu. Van, aki pusztan alszereny, de te nem az vagy.

A gondolkodasodon, erzelmeiden nem, de a beled idegzodott mondataidon tudsz valtoztatni.

Valami melyen gyokerezo elutasitottsag, meg nem feleles lehet.

De. Mielott ezutan mondasz valamit, kezdd el figyelni magad. Ne utald, inkabb nevesd ki azt a benned lako kishitut, aki ezeket a mondatokat adja a szadba. Kezdd el visszaszivni, ha ilyesmit mondanal. ( De hulye idiota vagyok, mar majdnem azt mondtam... Ne felj, nehez. Nem vagy idiota.)

Nem hazug, el nem hiheto pozitivkodo duma kell. Csak az, hogy szeretek fozni. Stb.

Ahelyett, hogy vagyont koltenel terapiara, ami tok jo lenne, ha tenyleg jo szakembert talalnal, programozd at a nyelvezeted. Ha elfelejted, kezdd ujra. Oda-vissza hat. Es a kulvilag szemeben is no a tekintelyed.

2020. febr. 24. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Önsajnáltató mártír. Tipikusan az, akinek bármivel kedveskedsz, utána még bűntudatot is kelt benned érte. Hagyd abba a szurkálást, mert tönkreteszed és elüldözöd vele azokat, akik szeretnek. Ha a kapcsolatot akarod elsiratni, bőgd ki magad egy barátnő vállán, menj el futni vagy püfölj el egy kispárnát.
2020. febr. 24. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
van hova fejlődni
2020. febr. 24. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Zsófi te vagy az? Amúgy én is ismerek ilyen csajt, kb nem lehet hozzászólni mert se a dicséretet, se a kritikát nem fogadja jól és egyszerűen nem lehet vele semmiről beszélni. Ha mondok neki valamire három lehetőséget akkor egyik se jó soha... Sokszor borzasztó érzés egy ilyen ember barátjának lenni, főleg hogy nem tehetek semmit érte.
2020. febr. 24. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok: nagyon kicsi az önértékelésünk, illetve az ön bizalmunk. Ezt fejleszteni kell. (F)
2020. febr. 24. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember nem szereti magát, de lehet tenni a lelki békéért. Belső - külső nagytakarítás. Rossz embereket, rossz emlékeket ki kell kukázni keményen. A negatív mondatokat átalakítani. Megtanulni fogadni a bókot. Elmenni futni, miközben átgondolod, hogyan építsd fel magad újra.
2020. febr. 24. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen emberrel nem saját magáról kell beszélgetni, hanem más dolgokról amik érdeklik. Ha nincs ilyen az gond. De ha amúgy jó fej, és érdeklődő, akkor végül is engem hol érdekel hogy naponta párszor azt mondja magáról hogy ő hülye. Nem baj, mondom hogy szerintem nem, aztán mehet tovább a nap.
2020. febr. 24. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!