Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy pasi aki csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi aki csak szexet akar tőlem és családos hogy küldjem el?

Figyelt kérdés
másnak is elmondta hogy szexet akar tőlem és van családja ilyen egoista fazon kb
2020. febr. 24. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

"ilyen ajánlatok a lègböl nem jönnek

Most meg teszed az ártatlant"

A francokat nem jönnek. És ha netán "illegette" volna magát, akkor is családos ember, vissza kell utasítani, hacsak nem egy himluvnya.

2020. febr. 24. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Nekem olyan is tett ilyen ajánlatot, akit alig ismerek, és összesen pár mondatot váltottam vele. Elég volt neki hozzá annyi, hogy szerinte én csinos vagyok, az asszonnyal meg már nincs otthon szex. Természetesen nemet mondtam. Nem idegesítettem fel magam és nem osztottam ki, úgysincs azon a szinten, hogy megértené, mi ezzel a bajom.
2020. febr. 24. 12:33
 13/15 A kérdező kommentje:
csak nehéz nagyon mert egyedülálló vagyok és nagyon bejön a pasi
2020. febr. 24. 19:51
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

"csak nehéz nagyon mert egyedülálló vagyok és nagyon bejön a pasi"

Hahahahaha, kibújt a szeg a zsákból.

Kedves utolsó két válaszolók, most mondjátok hogy nem kellette magát. Gondolom a ti világotokban minden pasi a farka után megy, a nők meg ártatlan aranybogarak. Hahaha.

Meg most mondjátok nők, hogy nektek nem a csak szexet akaró, titeket hülyítő egoista barmok kellenek, míg egy átlagos pasit észre se vesztek vagy elkülditek, hahaha.

2020. febr. 24. 20:03
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Gondolj bele: társra vágyódsz, mert egyedül vagy. A kiszemelt férfinek felesége, gyerekei vannak. Mit gondolsz, mennyi ideig lesz a férfi a szexpartnered? Egy év? Kettő? Több? Úgyis tovább áll! Közben elmúltak az éveid és megint egyedül leszel, de még gyereked sem lesz, aki ajtót nyisson rád és egy pohár vizet adjon, hogy bevehessed az orvosságaidat ha lebetegszel!

Megéri???!!!

Annyi de annyi egyedülálló férfi van! Keresgélj és válogass.

Abba is belegondolhatsz, hogy hogyan esne Neked, ha férjed, családod lenne és a férjed hűtlen lenen hozzád.

Azt tanácsolom, hogy vess véget a viszonynak.

Ffi.

2020. febr. 25. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!