Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen egy szép női arc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen egy szép női arc?

Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Egyéni ízlés kérdése! Nekem: szép, nagy szemek, ívelt de nem tetovált szemöldök, pici orr, telt száj, kerek áll. Inkább kerek legyen a pofi mint hosszúkás, és az egzotikus vonások nekem nagyon tetszenek.
2020. febr. 19. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
8%
Teljesen mindegy, a 6 kg smink alatt van úgyis a lényeg.......
2020. febr. 19. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
22%

Ilyen nem létezik kizárólagossan. Van olyan ahol 1-1 dolog van ami annyira megfogja az adott embert (mivel mindenkinek más ami tetszik), hogy amiatt rámondja, hogy gyönyörű, holott csak az az 1 dolog ami elsőre megfogta. Pl. egy szép szem, egy gyönyörű tekintet lehet ilyen elsőre simán.

De ismertem olyat akinek a füle volt szép, olyan volt mint az "elfeknek" a különböző gagyi fantasy-filmekben.

De ami alapvetően jó:

- nem pattanásos vagy aknés arcbőr

- nem vörös arc, bár ez nálam egyéni, utálom a vörös arcú embereket, az alkoholista rokonaim ugranak be róla, mint az apám és általában ezek a vörösarcúak majdnem mindig vagy alkeszek vagy "hirtelen haragúak" - egyik se nyerő.

- szimmetrikusság, enyhe aszimmetria ami még nem túl durva.

Ilyesmik.

2020. febr. 19. 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, nekem nincs kis listám, hogy milyennek kell lennie egy arcnak, illetve nem is jelenteném ki, hogy feltétlenül "szép", aki tetszik, vagy "csúnya", aki nem. Azt tudom, hogy nekem tetszik-e valaki, ha látom. Ez pont elég.
2020. febr. 19. 12:47
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Hát... Szép
2020. febr. 19. 13:13
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

10/10

[link]

2020. febr. 19. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Átlagos.
2020. febr. 19. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek kifejezetten a 10/10-es kategória, ami nem jön minden nap szembe velem az utcán, na ez az az átlag feletti szépség, persze ízlések és pofonok nem lehetnek egyformák, de ezek objektív szemmel nézve is gyönyörűek, nem átlagosak

2020. febr. 19. 14:43
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Marilyn Monroe, a legszebb nő, aki valaha élt a Földön. 29F
2020. febr. 19. 14:53
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Ezek ugyanazok csak más a kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. febr. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!