Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy nem tetszik, hogy a fia tiszteletlenül beszél velem?

Figyelt kérdés
Néhány hete vagyunk együtt, és ma mutatott be a tíz éves fiának. 8 hónapja volt egy motorbalesetem, és emiatt még mindig sántitok. A gyereknek azonnal féltünt, és megkérdezte az okát. Mondtam, hogy buta voltam, és gyorsabban motoroztan, mint szabad lett volna, és ez lett a következménye. Erre azt választa, hogy "akkor nem is buta voltál, hanem idióta" és ha ő így sántítana akkor szégyelne emberek előtt mutatkozni, meg hogy az apukája szerint a motorosok mind bunkók. Meglepett ez a pimaszság, de csak annyit válaszoltam, hogy az apukája egész biztosan téved, mert nem minden motoros egyforma. Ekkor ismét beszólt valamit, hogy az apukája jobban tudja mint én. Mindeközben a barátnőm higgadtan végighalgatta az egész párbeszédet, és egy szót sem szólt, látszólag fel sem tűnt neki, hogy tiszteletlen a fia. Épp ezért kényes ez a téma, mert folyton a fiáról áradozik, és attól tartok, hogy rossz néven venné, ha azt mondanám, hogy a gyereke neveletlen.

2020. febr. 18. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Az unokahúgom kamasz volt, mikor a nővéremnek új párja lett. Igen, az első pár alkalommal barátságtalan volt vele, nehéz elfogadni, hogy egy idegen lép be az életedbe, ráadásul az anyukád mellé. Most már 4 éve együtt vannak, szeretik egymást és nagyon egy húron pendülnek. Akinek nincs türelme megérteni egy gyerek lelki világát, akinek elváltak a szülei, az ne kezdjen gyerekes emberrel.
2020. febr. 18. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Az egy dolog, hogy szemtelen a gyerek. Azon lehetne változtatni. De ha a szülő nem akar lépni semmit ez ügyben akkor ez a dolog csak sokkal rosszabb lesz.

Az én páromnak (ő a férfi) két fia van és velünk élnek. Ha már pici korukban nem nevelte volna őket tiszteletre, én azonnal leléptem volna. De mivel párom normálisan állt a dolgokhoz, így most nem sok gond van velük, pedig már majdnem felnőttek.

Neked azt tudom tanácsolni, hogy vagy lépjél le még most, vagy beszélgess el anyukával, hogy állítson a gyereken, vagy viszontlátásra. Nem vagy te bűnöző, nem követsz te el semmi bűnt azzal, hogy összejössz egy olyan nővel, akinek szétment a házassága. Nem a te hibád, hogy ők elváltak. Tehát a gyereknek nincs joga szemétkedni veled. Elég nagy már ehhez és az anya dolga lenne ezt beleverni a fejébe. Ne alázkodj meg, légy férfi!

2020. febr. 19. 05:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem látok semmi szörnyűséget, tök jól kezelted a dolgot. Türelem. Még 10 ilyen szócsata és elkezd majd tisztelni.

Anyukát én kihagynám, egy 8 évest le tudok kezelni magam is. Igaz nekem nagy tapasztalatom van gyerek ügyben.

2020. febr. 19. 12:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyerek nem is érezte, hogy ez sértő lehet.
2020. dec. 28. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!