Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti össze jönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti össze jönnétek olyan férfivel akinek van már gyereke?

Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 18:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én nem igazán tudom eldonteni. Alapvetően nincs bajom a gyerekekkel, de valószínűleg frusztralna, ha a gyerekre hivatkozva állandóan a volt párjával foglalkozna én meg a sokadik helyre sorolódnék és sose lenne egymásra időnk(életveszely nyilván borít mindent, de a problémakat is lehet rangsorolni).
2020. febr. 18. 19:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esetre sem.

Nincs gyerekem, másét sem óhajtom.

2020. febr. 18. 19:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Elvált férfiként azt tapasztaltam, hogy az elvált nők sokkal elnézőbbek ilyen szempontból, és itt teljesen mellékes hogy van-e saját gyereke vagy sem. Aki még nem volt házas, azok közöl viszont nagyon sokan eleve elutasítanak amikor meghallják hogy van 2 gyerekem.
2020. febr. 18. 19:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert amúgy sem rajongok a gyerekekért, én sem tudom még, hogy akarok-e egyáltalán. Viszont lehet, hogy 10-20 év múlva már más dolgok lesznek fontosak számomra, és ebből kifolyólag ezt is másképp fogom gondolni, és el tudom majd fogadni, ha ilyen lesz.
2020. febr. 18. 19:52
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem, majd esetleg 40 felett.
2020. febr. 18. 19:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ, milyen a kapcsolata az exével, mert pl egy féltékeny ex nagyon nem hiányzik az életembe. Szeretne még gyereket vagy sem. Ez szerintem nem ilyen egyszerű
2020. febr. 18. 20:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Van lányom, páromnak nincs és imádja.

Amikor nem volt gyerekem volt olyan párom, akinek volt, szerettem és nem volt gond.

Mindenkinek más fér bele.

Van bőven olyan nő és férfi, akit ez nem zavar.

N27

2020. febr. 18. 20:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen összejönnék vele de csak ha nem majomszeretettel csüng a gyereken,hogy se làt se hall és csak az amit a gyerek akar.

Nekem nincs gyerekem.

31N

2020. febr. 18. 21:08
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még fiatal vagyok nagyon ezért nem. Olyan párt akarok aki független. Későbbiekben akarok gyereket de még nem kell ez a fajta felelősség. 25N
2020. febr. 18. 21:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő neveli őket akkor nem, mert én még fiatal vagyok ahhoz, hogy gyerekeket neveljek, egyébként is utálom a gyerekeket. Ha a volt felesègènèl vannak a gyerekek akkor sem, mert mellettem ne menjen a volt felesègèhez aludni, meg hasonlók, csak mert "ott vannak a gyerekek".
2020. febr. 19. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!