Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszólnátok egy olyan párt, ahol a nő 28, a férfi (fiú) 20 éves? Mi a véleményetek az ilyen felállásról?
#9 ezt mégis miből sikerült leszűrnöd. Olvasd el amit írtam és értelmezd.
Legtöbb kapcsolatban, ahol gyerek is van a férfi idősebb a nőnél minimum 1 évvel de inkább többel.
nők többsége is az idősebb, tőlük 2-3-5-10 évvel idősebb férfiakat keresi társnak. 30as nő nem kezd 20onéves pasikkal az esetek többségében.
Persze, akadnak kivételek.
3 évvel fiatalabb párom van és 28 éves vagyok.
Aki vergődik és győzköd, az még megaláztatást is kap, ha adódik rá lehetőségem, annyira elegem van már a vájkálásból, győzködésből. Nem érdekelnek az idősebb férfiak, és nem akarok szülni még minimum 5 évig, és az is benne van a pakliban, hogy soha.
"többet tudnak felmutatni mint te 20on éves létedre. Nem fognak potenciális ellenfélnek tekinteni, társaságban meg úgy fognak kezelni mintha az öccse volnál és nem a párja."
1. Egy 20 éves sráctól nem is várom, hogy bármit fel tudjon mutatni, ambíción kívül.
2. Hogy a vén kecskék minek tekintik azt, akit páromnak választottam, senkit nem hat meg.
3. Ha társaságban nem kezelik helyén a dolgot, majd helyretesszük mi, vagy nem megyünk ilyen primitív társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!