Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért így gondolkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért így gondolkodnak ha szexről van szó?

Figyelt kérdés

Van egy nő aki csak szexelni jár hozzám. Nem komoly kapcsolat, így ha szüleim itthon vannak, nem mer eljönni. Miért kellemetlen ez neki?

És mi lenne a megoldás?

Így viszont nincs értelme ennek, mert én nem fogok rá hónapokat várni, hogy eljöjjön.

2020. febr. 16. 09:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én fordított helyzetben voltam már.Amikor csak dugni jártam egy csajhoz. És teljesen jó volt nekem.
2020. febr. 16. 12:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Évek óta nem találok komoly kapcsolatot. Akiket találok azok csak szexet akarnak tőlem. De ez miatt nem megoldható ez sem.
2020. febr. 16. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Ne már, hát tök ciki, hogy "csókolom! Ööö...dugni jöttem...khm...szép időnk van, ugye?... Köszönöm, nem kérek sütit, tényleg csak dugni jöttem, aztán már sietek is...Most bemegyek oda a szobába, és a fia már veszi is elő a f**kát és megk*fél. Amikor kijövök, akkor majd tudhatja, hogy végeztünk. Addig tessék egy helyiséggel arrébb menni kérem, hogy ne hallja."

Szóval érted, ha ott a szülő, és véletlenül belebotlasz a nappaliban, halál kínos az is ha nem szóltok egymásnak semmit (hiszen mindketten tudjátok, hogy csak dugni mentél), az is, ha udvariasan váltotok pár szót (hiszen csak dugni mentél, mindketten tudjátok).

Amúgy én sem akarnám, hogy a gyerekem kuplerájt csináljon a lakásomból, főleg mikor ott vagyok, mert undorító, és nem hiányzik, hogy a saját otthonomban testnedvekben úszó, k*rópajti vadidegeneket kerülgessek. Fujb.meg.

2020. febr. 16. 14:01
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát ez a kihallatszik a szobából ezt pont lesz.arom. Úgy mondjátok mintha ti a párotokkal nem szexeltetek volna úgy, hogy a szülei otthon voltak.

Tudok olyan 40 éves nőt aki még otthon lakik a szülői házban. És oda jár hozzá a párja aludni. Ők sem csinálnak ebből problémát. Vagy nappal ciki szexelni, de éjszaka nem?

És én amikor dugni jártam egy nőhöz a szüleivel nem szoktam beszélgetni. Bementem, felmentem a nő szobájába utána go haza.

2020. febr. 16. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem, én soha nem szexeltem a szüleim házában, ahogy a másik szülői házába sem és nem is tervezek.
2020. febr. 16. 14:30
 16/18 A kérdező kommentje:

"Nem, én soha nem szexeltem a szüleim házában, ahogy a másik szülői házába sem és nem is tervezek"

Ne kàbíts. Hanem megmondtad 20 évesen a pasidnak, hogy én addig nem szexelek veled amíg nem lesz külön lakásunk. Csak várj rám pár évet.

Hagyd az ilyen meséket, ezt a hülye sem hiszi el.

2020. febr. 16. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
24 evesen volt az első barátom, addigra már rég külön éltem, 19 évesen jöttem el otthonról, szóval 20 evesen sem csináltam volna otthon.
2020. febr. 16. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég felnőtt vagy ahhoz, hogy puszta szexkapcs9latot tartsál fenn, akkor ahhoz is legyél elégidős, hogy önálló háztartást vezess, ahol nem ég az alkalmi partnered arca, ha valakivel találkozik.
2020. febr. 17. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!