Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet annak az oka, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka, ha valaki egyik naprol a masikra eltunik, es megirja hogy tobbet nem akar veled beszelni?

Figyelt kérdés
ok nelkul...csak ugy...a semmibol..
2020. febr. 14. 23:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem ugy viselkedett mint aki nem akar semmit..sot...

De egyik nap rairtam...es nem valaszolt semmire..es kerdezeztem hogy mi a baj? Amire vissza irta hogy nincs baja,csak nem akar velem beszelni...kerdeuzem hogy miert? Erre O; csak ugy.... hat letoroltem..

2020. febr. 15. 09:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát, attól, hogy akkr akart bármit is, az nem jelenti azt, hogy örökre szól. Ennyi volt.
2020. febr. 15. 10:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen...lehet..de ezt akkor sem igy kene talalni.
2020. febr. 15. 10:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem mindenkiben van ennyi jóérzes. Nem vesztettél semmit.
2020. febr. 15. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nem mindenkiben van ennyi jó érzés. Velem is volt már hasonló. Elkezdtem dumálni egy lánnyal. Ő is elég érdeklődő volt. Amikor beszéltünk, nagyon is jól telt az egész. Aztán egyszer azt vettem észre törölt facebookon az ismerősei közül. Írok neki, hogy hát miért töröltél? Jött a dumával, hogy így depis úgy depis, senkivel nem akar ismerkedni. Mondom akkor jólvan, szevasz.

Ne várj az emberektől őszinteséget. Az már kihalt a világban.

2020. febr. 17. 21:57
 16/19 A kérdező kommentje:
istenem de szerencsetlen...:)) ez mondjuk a beszelgetes elejen is eszebe juthatott volna.. hogy nem akar ismerkedni.
2020. febr. 17. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Az engem nem is zavart. Az már inkább, hogy szó nélkül törölt az ismerősei közül. De tiltani sem tiltott, hogy ne tudjak írni neki. Így nem tudom mit gondolt, hogy majd nem fogom megkérdezni? :D

Végülis mindegy. Ilyeneken nem szabad agyalni, mert nem lehet őket megérteni.

Sőt, leírok még egy esetet. Badoo-ról egy csaj. 25km-re lakott. Végig dumáltuk az egész estét. Vagy 6 óra hosszán át. Mielőtt léptünk aludni, átmentünk facebookra és aztán még ő kérdezte tőlem, hogy cserélünk-e telefonszámot is, hogy telón is beszéljünk. Annyira meg volt az összhang, hogy már szóba került a találkozó is. És abszolút partner volt benne. Mondom, még a telószám cserét is ő kezdeményezte. Áradozott így meg úgy mennyire szimpatikus vagyok neki meg hogy külsőleg is mennyire az esete vagyok a képeim alapján. Másnap reggel ébredés után írok neki üzenetet, még írta is válaszul, hogy hiányoztam neki :D Délelőtt dumáltunk végig, minden klappolt, majd mentem délután angol tanfolyamra. Este már hiába próbáltam vele kommunikálni, csak 1-2 szavakban válaszolgatott, de vissza sem kérdezett semmiről sem. Megjegyeztem neki, hogy olyan fura. Azt mondja fáradt. El is köszönt, hogy megy aludni. Másnap reggel úgy voltam vele, majd ő ír, ha akar. Rám is írt, hogy szeretne felhívni telefonon, mert meg szeretne beszélni velem valamit. Felhív, aztán mondja, hogy ő most mégse szeretne ismerkedni senkivel sem. És azért mondja ezt el, mert korrekt szeretne velem lenni. Mondom jól van. Kérdeztem tőle hogy beszélni sem szeretnél velem többet? Meg hogy akkor töröljük egymást facebookról is? Azt mondja neki mindegy. 1 ismerőssel több vagy kevesebb, nem számít. Mondom tudod mi a mindegy.... Megkérdeztem tőle még egyszer. Erre azt mondja "hát így nincs értelme már beszélgetni igazából." Mondtam neki szevasz és rátettem a telefont.

Aztán 1 héttel később kit látok badoo-n? Ezt a csajt :D Rá is írtam, hogy na mivan, eddig tartott, hogy nem akarsz senkivel sem ismerkedni? :D Erre ott a badoo-n nem válaszolt. SMS-ekkel zaklatott, de nem érdekelt már amit írt, fogtam és letiltottam a számát.

Mesélte amúgy, hogy volt olyan randija amire a férfi el sem ment. Szerintem ezek ilyen megkeseredett akárkik és bosszúból csinálják ezt más férfiakkal vagy passz.

2020. febr. 18. 00:15
 18/19 A kérdező kommentje:

na jo....ez durva azert...mondjuk nekem ez az "1 napja ismerek valakit,de mar is kedvelem,meg hianyzik" dolog kicsit furcsa...itt mar kezdtem volna gyanakodni ..

Csak nem ertem az ilyeneknek mi ertelme...?

Mondjuk"nalunk" fokozatosan alakult ki az,hogy ilyeneket mondjon hogy kedvel.Nem volt az tipus aki ajtostol ront a hazba.Sot,a szex tema is csak kesobb jott szoba...ezert is volt furrcsa nekem az,hogy fogta magat,es kilepett az eletembol egyik naprol a masikra..

na de ugy ahogy mondod,nincs ertelme ezen agyalni :)

koszonom hogy leirtad a torteneteidet,legalabb tudom,hogy meg sok ilyen eset van... amitol nem tudom hogy meg szomorubb legyek-e,vagy oruljek hogy nem vagyok egyedul...

2020. febr. 18. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Régen én is agyaltam. Azt hittem csak én fogok ki ilyen bolondokat. De engem megnyugtatott, hogy nem bennem van a hiba, mivel nem csak én tapasztalok ilyeneket. :D

2020. febr. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!