Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gyönyörűek a magyar lányok világviszonylatban is?
Mégis a lábaik előtt térdeltek, és rámozdultok mindegyikre.
Akkor most hogy van?
Ha sehol sincsenek a magyar nők, nem szépek, de magas lovon ülnek (szerintetek), akkor az csak azért lehet, mert olyan visszajelzéseket kapnak tőletek, pasiktól.
Akkor miért futtok utánuk?
Nem tudtam úgy eljutni a Kálvin tértől az egyetemig, hogy legalább 3 randi ajánlatot ne kaptam volna (és nem akármilyen férfiaktól). Rendszeresen.
Én nem vagyok megkeseredve. Tökéletesen boldog vagyok. Pont ezért nem félek attól, hogy kimondjam a meglátásaim.
A boldogtalanok emberek kamuznak, sumákolnak, mert attól félnek, hogy úgy elveszítik a másik embert, akiből a boldogságukat eredeztetik. Én a létezésemből eredeztetem a boldogságom, nem a körülményekből, így nem félek kimondani, amit tapasztalok.
Kongóban is rámozdulnak a kongói férfiak a kongói nőkre, mert ott azok vannak.
Ez még nem azt jelenti, hogy a kongói nők gyönyörűek lennének világviszonylatban...
A férfiak mindenhol azokra a nőkre mozdulnak rá, akik a környezetükben vannak, érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!