Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyönyörűek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gyönyörűek a magyar lányok világviszonylatban is?

Figyelt kérdés
Szerintem átlagban messze az egyik legszebbek a lányaink/nőink a világon.

2020. febr. 14. 16:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Mégis a lábaik előtt térdeltek, és rámozdultok mindegyikre.

Akkor most hogy van?

Ha sehol sincsenek a magyar nők, nem szépek, de magas lovon ülnek (szerintetek), akkor az csak azért lehet, mert olyan visszajelzéseket kapnak tőletek, pasiktól.

2020. febr. 14. 17:23
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Édes istenem, olyan kar, hogy semmi esélyünk ennyi átlag feletti férfinél, mint ti :(
2020. febr. 14. 17:26
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

Akkor miért futtok utánuk?

Nem tudtam úgy eljutni a Kálvin tértől az egyetemig, hogy legalább 3 randi ajánlatot ne kaptam volna (és nem akármilyen férfiaktól). Rendszeresen.

2020. febr. 14. 17:27
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13-as?

:DDDDDDDDD

2020. febr. 14. 17:28
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok megkeseredve. Tökéletesen boldog vagyok. Pont ezért nem félek attól, hogy kimondjam a meglátásaim.

A boldogtalanok emberek kamuznak, sumákolnak, mert attól félnek, hogy úgy elveszítik a másik embert, akiből a boldogságukat eredeztetik. Én a létezésemből eredeztetem a boldogságom, nem a körülményekből, így nem félek kimondani, amit tapasztalok.

2020. febr. 14. 17:36
 16/26 anonim ***** válasza:
12%

Kongóban is rámozdulnak a kongói férfiak a kongói nőkre, mert ott azok vannak.

Ez még nem azt jelenti, hogy a kongói nők gyönyörűek lennének világviszonylatban...

A férfiak mindenhol azokra a nőkre mozdulnak rá, akik a környezetükben vannak, érted

2020. febr. 14. 17:36
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Most már megnézném ezeket az "alfahímeket", akik itt osztják az észt:DDDDDDDDD
2020. febr. 14. 17:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Közben csodálkoztok, hogy a magyar lányok előbb állnak össze külföldi pasikkal, mint veletek.
2020. febr. 14. 17:41
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
Világ életemben átlagos voltam. Mégis randiztam orosz sráccal is, szerinte az ottani viszonylatban se számítottam volna épp rusnyának. De lehet hazudott, mert ilyen nagyon rendes volt. Lengyelben börzékre járok ki, soha úgy el nem jöttem, hogy ne szólítottak volna le helyiek, és hívtak volna randira. Megjegyzem, magamat nem találom szépnek. De ízlések és pofonok .. szerencsére nem vagyunk egyformák
2020. febr. 14. 17:48
 20/26 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván minden országban meg vannak győződve arról, hogy a saját lányaik a legszebbek. De az tény, hogy ha Európát nézem, minél keletebbre megyünk, annál szebbek a nők. A kelet-európai, ukrán, orosz nők szebbek, mint mondjuk az angolok, írek vagy akár a franciák. Ez nem azt jelenti, hogy itt szupermodellek sétálnak az utcán, hanem azt, hogy itt az átlag nők szebbek, mint máshol.
2020. febr. 14. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!