Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder előfizetés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy előfizettem 6 hónapra a tinder gold ra. Vagy 5 napig voltam fent majd kijelentkeztem. Mikor be akarok jelentkezni akkor meg új fiókot akar létrehozni. Hiába jelentkezek be facebookal, emailel, telefonszámmal.
Na most ha a fiókom eltűnt az még nem a világ vége.
De 6 hónaponta lefogja venni azt a 16 ezer forintot?
Vagy hogy tudnék bejelentkezni, hogy ott töröljem az előfizetést? A supportnak írnék de angolul nem nagyon tudnám megírni.
Ui.: Lehet nem a legjobb topic de itt mindenki nézi és valamilyen szinten ide is tartozik :P
2020. febr. 14. 08:21
2/3 anonim válasza:
6 hónapra vetted meg, se többre se kevesebbre.. nem fogja még egyszer levonni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :D
Már sikerült is megoldanom.
2020. febr. 14. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!