Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miiért bukik minden jó pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miiért bukik minden jó pasi a ki cukorfalat bújós lánykákra? Akikkel még beszélgetni se lehet, csak ölelkezni?

Figyelt kérdés
Ja és 2. kérdés, hogy a pasik, akiknek ilyen bújós lányka kell, azok mi alapján gondolják azt egy csajról, hogy olyan? Mármint mielőtt járni kezdenének vele.
2010. júl. 23. 14:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
15:11 jól mondja. Jobbak az ilyen "bújós" lányok, mint egy darab farönk :) Ugye megérted...
2010. júl. 23. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyon szeretem az ilyen aranyos lányokat, amilyen a barátnőm is. Viszont volt egy csaj, akivel régebben jártam, szerintem ő olyasmi lehetett, mint te. Csak akkor csókolt meg, ha üdvözölt vagy elköszönt. Na, nekem nem kell ilyen kis félénk lány. :S Persze egyfolytában pofázott, de olyan volt, mintha valami ismerősöm lenne, nem is a barátnőm. Bújós lányok előnyben. :)
2010. júl. 23. 15:35
 13/21 A kérdező kommentje:
Oké, azt én is tudom, hogy mindenki az olyanokra bukik, nem igazolni kell a kérdésemet, hanem válaszolni rá :D Mármint hogy MIÉRT? :D
2010. júl. 23. 15:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Ja és írjatok legyetek szivesek KORT is!! :))
2010. júl. 23. 15:38
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem odáig semi gond hogyha oda bujik a pasiához és ölelgeti meg ienek, ez természetes, csak idegen (haver) hoz kéne szerintem máshoz hozá álni mivel az ribancos ha minden fiut ölelget puszilgat és az ölébe ül, de a pasiát had ölelgese, énis kiszoktam "nyalni" a pasim segét és elehet velem beszélgetni normálisan söt azért imádnak a fiuk mert h velem mindenröl lehet beszélgetni ^^
2010. júl. 23. 15:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Nahh jó de ezek sose beszélgetnek csak hogy "ó úgy szeretlek" meg "olyan jó veled lenni" meg "gyönyörűek a szemeid" és ennyibe merül ki a társalgás, szerintem ez annyira üres és felszines :((
2010. júl. 23. 15:43
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Az odabújás olyan hormonokat termel a férfiban, ami örömet okoz neki, ezért úgymond függő lesz tőle. Ezért tudnak hosszú ideig együtt lenni.
2010. júl. 23. 16:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Amit 15.01-kor írtál, egy az egyben illik a barátnőmre. :) Itt ül mellettem, nem esett neki jól. :D Egyébként mi elképesztő nagyokat tudunk beszélgetni, gyakorlatilag bármiről, szóval nem látok összefüggést a butaság és bújósság között. :)

Te szerintem az affektálós lányokra haragszol. Azok tényleg nem nagyon használhatók kommunikációs partnerként. :P

2010. júl. 23. 17:06
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

És ha én egy cukorfalat bújós lányka vagyok, akivel mellesleg mindenféléről lehet beszélni és egy vadmacska az ágyban? No? Akkó' mi van?

Elég nagy hülyeség ez alapján általánosítani... A barátaim haverjai és barátnői mind édes és angyali, bújós csajnak tartanak. Barátom köpni-nyelni nem tudott mikor először szexeltünk, mert nem erre számított tőlem. Ahogy mások is mindig meglepődnek, hogyha egyszer leülünk egy társasággal és kiderül, hogy nem vagyok se hülye se kuka.

Ennyit erről.. Hogyha egy nő nem szeretgeti a párját, állandóan csak pofázni meg okoskodni akar az szerintem ugyanolyan rossz, már nem azért :D

21/L

2010. júl. 23. 17:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Ezt a "buta" dolgot ne keverjétek bele, amúgyse én hoztam fel, hanem az egyik válaszoló... Nem azért nem beszélgetnek a párjukkal, mert nincs nekik miről, mert annyira műveletlenek, vagy annyira ostobák, hanem mert nem AKARNAK! Értitek?
2010. júl. 23. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!