Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti lefeküdnétek valakivel 10 millió forintért, ugy hogy közben van párotok?
ha az országban minden szegény ezt csinálná, akkor azt mondom oké, de ha körbenézel, talán észreveszed, hogy a többség nem alacsonyodik le idáig.
inkább munkát keres. elmegy rakodni, újságot hordani, takarítani, stb..
Naná, hogy nem, mert ilyen nem kapnak ilyen ajánlatot. Pedig szerintem hidd el, sokan belemennének.
Én is.
nos egészségetekre.
de látod mennyire életképtelen vagy? munkára sem vagy képes meg tanulni, de k.rvulni az jo lenne mert az konnyu, de meg arra sem vagy képes, pedig nem lenne annyira nehez. csk ki kellene állni az út szélére, vagy beregelni egy "fizetős szexpartner"kereső oldalra.
szánalmas vagy, és szerintem ne beszélj a többi szegény nevében, biztos vagyok benne, hogy a jó részük kikérné magának, hogy olyan legyen mint TE!
73%-os utolsó, te annyira szánalmas vagy, hogy arra nincsenek szavak. Itt álszenteskedsz és elítéled azokat akik esetleg megcsinálják. És igen itt nem lehet előre jutni.
Aki hülye.... !
még én vagyok szánalmas? papagáj:)
amúgy meg de lehet előre jutni, de csak annak aki talpraesett és nem csak várja pucsítva a galambot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!