Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Ti lefeküdnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ti lefeküdnétek valakivel 10 millió forintért, ugy hogy közben van párotok?

Figyelt kérdés
(barátok köztről jutott eszembe)
2010. júl. 23. 13:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

ha az országban minden szegény ezt csinálná, akkor azt mondom oké, de ha körbenézel, talán észreveszed, hogy a többség nem alacsonyodik le idáig.

inkább munkát keres. elmegy rakodni, újságot hordani, takarítani, stb..

Naná, hogy nem, mert ilyen nem kapnak ilyen ajánlatot. Pedig szerintem hidd el, sokan belemennének.

Én is.

2010. júl. 23. 20:06
 32/39 anonim ***** válasza:

nos egészségetekre.

de látod mennyire életképtelen vagy? munkára sem vagy képes meg tanulni, de k.rvulni az jo lenne mert az konnyu, de meg arra sem vagy képes, pedig nem lenne annyira nehez. csk ki kellene állni az út szélére, vagy beregelni egy "fizetős szexpartner"kereső oldalra.

szánalmas vagy, és szerintem ne beszélj a többi szegény nevében, biztos vagyok benne, hogy a jó részük kikérné magának, hogy olyan legyen mint TE!

2010. júl. 23. 20:11
 33/39 anonim ***** válasza:
mellesleg ugya munkát is így keresel? hogy "há' nincs munkám, mert nem kapok ajánlatot" ? vagys nem te keresed, hanem várod a sült galambot, hogy majd valaki ajánlatot tesz vmire?
2010. júl. 23. 20:12
 34/39 anonim ***** válasza:
53%
14:17-nek. A párom akkor is megdicsérne ha pénzt sem vinnék haza csak úgy jól érezném magam egy idegen pasival dug*ás közben. Mert őt ez izgatja. És nem azért mert nem tudja mi az az igazi szerelem, vagy szertet. Nem vagyunk egyformák, kár is magyarázni mert nem értenéd de nem is kell. Dolgozok becsületesen, de itt mo-n nem jutok előre, ezt sem kell magyaráznom miért. Szóval simán szexelnék 10M-ért, de csak azért mert anélkül is. Ez csak ráadás. Ilyen is van, és mégcsak ku*rva sem vagyok. Gondolom ha 36 évesen volt két pasim, az nem nagy kurv*aság.
2010. júl. 24. 11:01
 35/39 anonim ***** válasza:
hát egészségedre, senki sem akadályoz meg benne, ettől függetlenül ebben az esetben te és a párod is szánalmasak vagytok, hát ennyi:)
2010. júl. 24. 11:07
 36/39 anonim ***** válasza:

73%-os utolsó, te annyira szánalmas vagy, hogy arra nincsenek szavak. Itt álszenteskedsz és elítéled azokat akik esetleg megcsinálják. És igen itt nem lehet előre jutni.

Aki hülye.... !

2010. júl. 24. 17:03
 37/39 anonim ***** válasza:
igen, de megbeszélném apármmal előte és nem titokban
2010. júl. 30. 21:00
 38/39 anonim ***** válasza:

még én vagyok szánalmas? papagáj:)

amúgy meg de lehet előre jutni, de csak annak aki talpraesett és nem csak várja pucsítva a galambot..

2010. júl. 30. 21:01
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem meg *****ra offoljuk már az egész témát, 2 hetes már...
2010. júl. 30. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!