Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasinál a 170 cm alacsonynak számít?
18:29
Én nem veszekszem senkivel sem, csak leírtam a véleményem mint ahogyan te is.Utána pedig reagáltam arra amit írtál.
Többnek, értékesebbnek gondolod magad ha magasabb vagy?:)
És akkor mi van ha magasabb vagy?:D
Nem értem miért számít ez komolyan.Nekem nem számít, lehet egy csaj 150 meg 190 ha szeretem.
Hát igen, rossz lehet annak, aki batár nagy nő létére, pasikból sincs számára választék, az meg megint más kérdés, hogy a pasi választ-e batár nőt.
Nekem pl a 170 centis pasi is pasi, nem ez alapján fogok választani. Különben is, mivel nem vagyok batár nagy, ezért ha nem viselek extrém magas sarkú cipőt, akkor nem is leszek magasabb nála. Különben sem lehet rendesen járni egy 10 centis sarokkal...
Viszont 95-ös mellbőséggel is idétlenül néznék ki, mert így sincsenek kicsi melleim, úgy meg csak mell lennék a termetemhez képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!