Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek az alfa férfiak mit gondolnak a nőkről?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik minden héten más nőt visznek ágyba.2020. febr. 10. 08:49
11/13 anonim válasza:
Figyelj utolsó, nekem keresett diplomám van értelmes, reál szakról. Nekem nem kell eladnod az ilyen büfé-sz.rokat, mert csak megnevettetsz.
Hiába tanulsz ennyi baromságot, az ÉLET engem igazol.
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kicsit félreértettétek a kérdést vagy lehet hogy én fogalmaztam rosszul na mindegy.
Úgy értettem, hogy azok a férfiak akik sikeresek a nőknél és ezt ki is használják, azok az emberek ismerhetik igazán a nőket.
Azért kérdeztem, hogy ők mit mondanak róluk?
Egy incel ( akinek soha nem volt kapcsolata) vagy egy átlag Jóska akinek volt 2-3 hosszútávú, az nem igazán tud hiteles véleményt mondani róluk.
2020. febr. 10. 16:31
13/13 anonim válasza:
Ja, az az élet, amit meg én élek, engem. :'D okoskodj csak megy még lejjebb is az a 65%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!