Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudnál a volt párodnak arról, hogy milyen a kapcsolatod a jelenlegi pároddal?
Nem, en sem csevegek exekkel, de valoszinuleg ha megis valamiert igy alakulna es a kapcsolatom kerulne szoba, annyit mondanek, hogy jol vagyunk, minden rendben, tok mindegy, hogy egyebkent ennel joval fantasztikusabb a kapcsolat, vagy epp szakitas szelen allunk. Ez szerintem nem hazugsag, hanem ilyen “semmi kozod hozza” valasz.
Az, hogy rossznak irja le elotte a kapcsolatotokat, szerintem semmi jot nem jelent, nem biztos, hogy akar veled szakitani, de az exnel mindenkepp jo pontokat probal szerezni, szimpatiat kisajtolni belole es nem biztos, hogy artatlanok a szandekai.
hát ha engem megkérdezne egy ex ilyenről, azt mondanám neki, hogy semmi köze hozzá.
Nekem ez az eset úgy hat, mintha az exét talonba akarná kicsit tartani, amolyan "elhúzza a mézes madzagot az orra előtt", hogy azért annyira te nem vagy jó.
Mondjuk ha ilyet állítana rólam a párom, komoly aggályaim lennének a kapcsolattal. Ugyanis gyanús, hogy nekem hazudja a szépeket és nem fordítva.
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!