Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudható, ha tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudható, ha tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki tetszik, tok jól elvoltunk eddig párszor beszéltünk. Hűlyeskedtunk viccelodtunk, tök jó volt beszélgetni is vele stb. Nekem meg tetszett, de tegnap ott volt egy társaság és rá jöttem, hogy kB minden nővel ugyan olyan mint velem volt.. Ugyan úgy viccelidik, ugyan azt csinálja. Kivéve hogy amikor ezekkel a nőkkel beszélt akkor bele vett engem is a poénjába. De már semmi kedvem nem volt semmihez ezzek után. Most akkor félre értettem? Ilyenek a nő csábász férfiak? Inkább elkerűltem az utolsó találkozásnál, amikor rajöttem hogy milyen. Kereste volna a társaságom, de én így már nem igazán tudom mit tegyek.

Szerintetek?

2020. febr. 8. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
🤦🏻‍♂️
2020. febr. 8. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Neked is mozdulnod kell ha többet akarsz.
2020. febr. 8. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Ne legyél hülye liba, mondd el, hogy tetszik neked! És verd ki a fejedből azt, hogy mindig a férfinak kell lépnie. Ha akarsz valamit, akkor lépj te!
2020. febr. 8. 19:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Szerintem én már mozdultam annyit hogy Láthatta hogy mi van. :/

Ezzek után én már semmit nem merek neki ki mutatni.

2020. febr. 8. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem unod még kérdező úgyanazt a szituációt többféleképpen leírni???
2020. febr. 8. 19:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez a második kérdésem. És nem ebben a kategóriában volt az első és nem is eről. Szóval ezt nem találtad el.
2020. febr. 8. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

Te már mozdultál annyit:

Inkább elkerűltem az utolsó találkozásnál...

Ebből aztán biztos tudni fogja, hogy mi a szitu

2020. febr. 8. 19:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Előtte. Mielőtt nem láttam, hogy ugyan úgy viselkedik mindenkivel.
2020. febr. 8. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Ok, de jelenleg úgy álltok, hogy ne szóljon hozzád és az okát nem közölted vele.
2020. febr. 8. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
68%

Tipikus női bullshit. Duzzogok, de nem mondom meg, hogy miért. A padi meg bszódjon meg, hogy nem jön rá arra, hogy nekem mi bajom van.....

Ha akarsz valamit akkor lépj, ne játszd a királylányt, mert végül pofára esel

2020. febr. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!