Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudható, ha tetszem neki?
Van egy férfi aki tetszik, tok jól elvoltunk eddig párszor beszéltünk. Hűlyeskedtunk viccelodtunk, tök jó volt beszélgetni is vele stb. Nekem meg tetszett, de tegnap ott volt egy társaság és rá jöttem, hogy kB minden nővel ugyan olyan mint velem volt.. Ugyan úgy viccelidik, ugyan azt csinálja. Kivéve hogy amikor ezekkel a nőkkel beszélt akkor bele vett engem is a poénjába. De már semmi kedvem nem volt semmihez ezzek után. Most akkor félre értettem? Ilyenek a nő csábász férfiak? Inkább elkerűltem az utolsó találkozásnál, amikor rajöttem hogy milyen. Kereste volna a társaságom, de én így már nem igazán tudom mit tegyek.
Szerintetek?
Szerintem én már mozdultam annyit hogy Láthatta hogy mi van. :/
Ezzek után én már semmit nem merek neki ki mutatni.
Te már mozdultál annyit:
Inkább elkerűltem az utolsó találkozásnál...
Ebből aztán biztos tudni fogja, hogy mi a szitu
Tipikus női bullshit. Duzzogok, de nem mondom meg, hogy miért. A padi meg bszódjon meg, hogy nem jön rá arra, hogy nekem mi bajom van.....
Ha akarsz valamit akkor lépj, ne játszd a királylányt, mert végül pofára esel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!