Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg kellene változnom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kellene változnom ha pasit szeretnék? Túl fiús vagyok?

Figyelt kérdés

Rövid a hajam,nem hordok magassarkút,kedvenc italom a sör,minden hülyeségben benne vagyok,de állítólag jó a humorom és segítőkész vagyok. Szeretek sportolni (evezés + úszás a kedvencem) és bírom a túrázásokat is. Próbálok egészségesen élni,de ettől függetlenül nem vagyok ilyen "fitnessz őrült". Szoktam sminkelni is de nem viszem túlzásba.

Az ismerőseim azt mondják jól áll ez a rövid haj,mégis a pasiktól azt kapom meg hogy növesszem meg a hajam. De miért?! Nekem csúnya a hajam ha megnő,töredezik,olyan mint egy szénaboglya,ráadásul sokkal kerekebbnek látszik az arcom (arról nem is beszélek hogy mennyire zavar).

Megint mások meg azzal piszkálnak hogy öltözzek nőiesebben,meg hogy miniszoknyát KELL hordanom mert megvan hozzá az alakom. Ennek is mi értelme? Szoktam szoknyát hordani,általában mikor úszni megyek mert gyorsabban tudok öltözni,de mit ér ha miniszoknyában vagyok ha ideges és feszült leszek tőle?

15/L

2010. júl. 23. 10:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2010. júl. 23. 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:
küldj képet
2010. júl. 23. 18:13
 13/13 Izééékeh11 ***** válasza:

csak azért kötnek beléd,mert látják,hogy milyen szines egyéniség vagy.SOHA NE VÁLTOZZ MEG MÁSOK MIATT!!!ha valaki szeret,azt azért tegye,mert téged lát,nem pedig egy cicababát,akit könnyen lehet befolyásolni.szerintem is inkább sz@rd le magasról a az olyanokat,akik ezzel piszkálnak.olyan ruhát vegyél fel,ami illik hozzád,amit szeretsz!amúgy meg,ha mindenki megváltozna csak azért,mert másoknak nem tetszik,már senki és semmi nem lenne ugyanolyan ;)

13L

2011. ápr. 27. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!