Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy én is érjek annyit, mint az emberek többsége?

Figyelt kérdés

Erre az életben mindig szerettem volna választ kapni, de lehet hogy sose fogok. Hiába vagyok lassan 30 éves, valahogy mindig úgy éreztem, hogy mindenhonnan kilógok. A családomon kívül még úgy igazán senki se fogadott el, vagy kedvelt volna. Iskolában is csak ilyen látszatbarátságaim voltak, egyébként meg kigúnyoltak és kibeszéltek a hátam mögött a volt osztálytársaim. Munkahelyemen meg a főnököm utált, a munkatársak elviseltek, de ennyi.

Párkapcsolataim sem sikerülnek. Valahogy hozzám még a férfiak sem úgy állnak, mint a többséghez. Nekem udvarolnak egy pár hónapig, de ennyi. kihasználnak, visszaélnek a kedvességemmel. Más nőket meg feleségül kérnek, meg el is vesznek, engem meg mindenki magasról leszär. Utálom magam is azért, mert semmi szerethető nincs bennem.

2020. febr. 8. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak Te vagy így vele. Én is feleslegesnek érzem magam.
2020. febr. 8. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinalj? Ne massal foglalkozz, hanem magaddal. Ha azt az energiat amit az ezen valo agyalason magadba fektetned, mar reg nem igy ereznel. :)
2020. febr. 8. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Ha te saját magad utálod, akkor hogy várhatók el, hogy más szeressen téged?

Foglalkozz önismerettel és önszeretettel.

Ha valami nem tetszik magadon, akkor változtass rajta.

2020. febr. 8. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlókat tapasztalok az életben sajnos, mint amit kérdésben leírtál.
2020. febr. 8. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem kezdj el spiritualis, onismeret temakkal foglalkozni. Addig nem talalhatod meg a parod amig nem talalod meg onmagad. Hidd el benned is van jo meg rossz meg minden mas. Van olyan aki pont olyan nore vagyik mint te, meg akkor is ha nem tudod hogy mi benned az ami kulonleges. Kitartast :)
2020. febr. 8. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ismerek én is olyan lányt aki utálja magát. Sosem nevet a vicceken, nem fogadja a jogos dicséreteket és bókokat. Ha azt mondom csinos a ruhája akkor megsértődik, ha nem mondok semmit megsértődik, ha azt mondom nem tetszik akkor is megsértődik. Egy ilyen emberrel sok mindent nem lehet kezdeni, úgyhogy én is kezdem feladni a dolgot mert már nem tudom hogy tudnám megnevettetni vagy jókedvre deríteni.

Szóval próbálj meg nem rágörcsölni a dolgokra és legyél jókedvű, akkor majd találsz egy olyan embert aki tényleg szeretni fog mert jó lesz veled lenni.

2020. febr. 8. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező és kommentelők akik ezt gondolják!

Hogy a viharba érnétek kevesebbet? Nem vagyok hippi (semmi bajom velük:D), se dilinyós, de akkor is leírom. Ti is ugyanannyit értek mint bárki más. Nem lesztek örökké magányosak, ha néha vagy sokszor azt is gondoljátok. Értékesek vagytok, bőven van bennetek szerethető tulajdonság! Legyetek pozitívak, még ha sokszor nehéz is. De vihar után mindig kisüt a nap. Engem eléggé megviselt az élet(gyermekkori molesztálás, bántalmazó “apa”, testsúly probléma, egyetlen szeretett személy tragikus halála), de! Fel kell állni, más nem teszi meg helyettem. És helyettetek sem. Nézzetek magatokra és magatokba, vegyétek észre az értékeiteket és emelt fővel, mosolyogva, büszkén menjetek előre. Kívánom hogy megtaláljátok a saját boldogságotokat!

(Hitgyülis sem vagyok és esküszöm kettyós sem. ) :D

Béke.

2020. febr. 8. 14:28
 8/8 LazyJones ***** válasza:
Látod, látod, itt is mennyien szeretnek és törődnek veled, pedig nem is találkoztak mêg veled. Csak észre kell venni őket, és nem lesz baj!
2020. febr. 8. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!