Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az emberek nem fogadnak el úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés
Még soha nem fogadott el senki úgy ahogy vagyok. Ezt nem a külsőmre értem, hanem a belső tulajdonságaimra. Külsőleg mindent megteszek azért, hogy minél jobban nézzek ki. De belsőleg szerintem egy nagy nulla vagyok, szerintem unalmas lehetek, mert lehetek én akármilyen kedves, vagy bunkó, sehogy se leszek jó. Hiába vagyok egy pár dologban ügyes, de ez sem elég. Másokat mindig eltudnak fogadni, csak engem soha senki.
2020. febr. 7. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem konkrét magyarázat. Pontosan mit gondolsz mi nem tetszik másoknak? Melyik oldalad, tulajdonságod, viselkedésed?
2020. febr. 7. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Írd össze magadnak, hogy mik a hibáid, mik az erősségeid, mit tudsz velük kezdeni, változtatni rajtuk, és tégy lépést ez irányba. Kérj visszajelzést az emberektől, mit gondolnak.
2020. febr. 7. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Objektíven, kívülről rálátna a problémára egy pszichológus és lehet rájönnél mit kellene változtatni, az is lehetséges, hogy folyamatosan rossz embereket fogsz ki, rosszakkal találkozol. Azaz rossz=személyiségileg nem passzoltok.
2020. febr. 8. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!