Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor bejön egy ismeretlen, nagyon elkezdek mosolyogni amint szemezünk egy kicsit. Hülyének nézek ki vagy nem?
Ha tetszene visszamosolyognék ha fapofaval allok, azt gondolnám, mit vigyorog vagy hogy kinevet
Nekem nem jön be, de lehet masnak igen
29/F
6-os vagyok. Ne szokj le a mosolygásról, kérlek. Az összes normális nő, akit ismerek/ismertem, szeret mosolyogni.
Szerintem ez egy jele annak, hogy kiegyensúlyozott vagy, egészséges, sikeres, stb. Én csak pozitív dolgokat tudok ehhez társítani. Nem is értem azt, aki ezt negatív jelnek véli. Baj van pár fejben, de nagyon.
Nekem volt, hogy rámmosolygott egy lány a vonaton, tök jó érzés volt.
Volt, hogy metrón egymás mellett ültem egy lánnyal, mikor leszálltam volna, beleakadt a fülhallgatóm a retikülje gyűrűjébe, aminek kb 1:1000-hez az esélye. Ott is összemosolyogtunk és már jól indult a napom. Hidd el sokat ér ez a mai világban. A mosoly felbecsülhetetlen, minden másra ott a mastercard :D 29/F
Kösz a választ 11-es!
12-es: Ja, úgy értettem, hogy csak ebben a szituációban próbálnék leszokni a mosolygásról. Amúgy persze, hogy nem csinálnám :D Szeretek ilyen lenni. Amúgy tudom, hogy az emberek szeretik ha rájuk mosolyog valaki, de az én szituációm annyiban más, hogy nem csak egy kis mosoly van az arcomon, hanem a legerősebb, ami lehet (de nem vigyor). És ha buszon vagy undergroundon nézzük egymást valakivel, akkor ott van jó néhány perc szemezés is, és olyankor ha nem nézegetnék másmerre hogy le próbáljam szedni a nagy mosolyt, akkor a szemezés 90%-a alatt erősen mosolyognék, még ha a másik fapofával is ül (mert tudom, hogy bejövök neki, keresi a tekintetem). Ebben a szituációban is örülnél neki, vagy ezt már furcsának tartanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!