Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitörés túrán mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitörés túrán mennyire lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata, esetleg története?
2020. febr. 6. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon. Sötét van meg hideg.
2020. febr. 6. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:

teljesítménytúrán ez kevéssé esélyes, ha egyedül mégy. Mindenki saját tempóban megy, ritkán van lehetőség beszédre. Az éjszakai túra egy fokkal jobb, mert az emberek összeverődnek maguktól is, így lesz társaságod, ha egyedül mégy akkor is.

Én ott leszek:) De nem ismerkedek. Amúgy a turatars.hu az amit te keresel:)

2020. febr. 7. 04:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ott nem nagyon vannak nők, mert oda nemzetiek járnak, a nők többsége pedig liberálmarxista.
2020. febr. 7. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondjátok meg, hogy hol lesz a start, mert úgy tudom, a Kapisztrán teret lefoglalta az önkormányzat.

Amúgy nem igaz, hogy nem lesznek nők, mert mi is leszünk, igaz férjünkkel.

2020. febr. 7. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindig bejött a "Cuki a páncélöklöd, viszem ám ha nehéz!" :))

Komolyan szólva a Kitörés egy kemény teljesítménytúra, amit még békében sem könnyű teljesíteni. Nem igazán ismerkedésre való, de a rajtnál, a pihenőhelyen, a célban tudsz beszélgetni, esetleg olyan fórumon, csoportban ahol ez a téma.

2020. febr. 7. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kérdező nem a csajozásra gondolt hanem csak úgy általában a bandázásra / haverkodásra. De a tapasztalatom szerint az éjszakai túrák erre nem alkalmasak a sötétség miatt. Nappal sokkal könnyebb hiszen látod a másikat illetve a gesztusait / mimikáit.
2020. febr. 7. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
*mimikáját
2020. febr. 7. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
mi történt?
2020. febr. 9. 19:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!