Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ábrándult már ki valaki valakiből, azért mert gusztustalan volt az exe?
Hát az én exeim tényleg elég undorítóak, de nem is dicsekszem velük soha.
Az egyik például részegen végig hányta a színházat, össze vissza fingott, böfögött mindenhol, és ezen még röhögött is, behányt a taxiba, stb.
A másik pedig nem ivott sokszor, de az is össze vissza fingott, böfögött mindenhol, nem volt tiszta, eljött a szüleimhez és a szemetet szétdobálta az aznap frissen lerakott 100 ezer forintos padlószőnyegen, kiment a koszos lépcsőházba mezitláb és hót fekete lábbal végig mászta a hófehér új szőnyeget, leült elektromos cigit vattázni és szétdobálta az egész HÁZBAN a vattát, 3 napig utána szedtem a sok szart. Kizabálta a hűtőt, majd belefosott a budiba és nem húzta le, ott hagyta. A saját házában szokás szerint nem volt lehúzva a wc, lekefélve, stb. Nem volt tisztítószere(még hypo sem), volt két akváriuma és mindkettőből dögszag áradt 0-24-ben, a víz már olyan koszos volt mindkettőben, hogy nem látszódtak a halak, nem használt tányért a hűtőben, úgy ahogy volt a csupasz rántott hús mindenféle fólia/tányér, stb nélkül beba szta a koszos 20 éves hűtőbe, a hűtőből is dögszag áradt, soha nem engedte le a hűtőt, soha nem takarította ki a kocsiját, vagy mosta le a kocsit, szétdobálta a szaros gatyáját, büdös zokniját, olyan büdös volt a lába, hogy az embereknek marta a légcsövét a szag, mindig fekete volt a körme és a lába a kosztól(ha megfürdött akkor is), női samponnal mosott hajat, mert az volt ingyen, női tusfürdővel fürdött, nem volt nála tiszta tányér, mert a koszosak voltak benyomkodva a konyhaszekrénybe, a mosogatógépből bűz áradt, a mosógép nem mosott, hanem betettem a fehér zoknimat és feketén vettem ki, stb.
Ha én ezeket elmondanám valakinek én megérteném, hogy kiábrándulna belőlem egy életre. Szóval igyekszem letagadni ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!