Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki nőnek szerintetek megfelelő életszínvonal ha van egy lakásom (anyámé de lakhatok benne), nettó 140 ezer forintos fizetésem és egy 25 éves autóm?
Mivel lennének kisebb igényűek a vidéki nők mint a városban/fővárosban élők? Ráadásul gondolj bele,hogy mennyien kerülnek vidékről tanulni, dolgozni a fővárosba. Őket hová sorolod?
Vidéki vagyok, és bár nem tudom mit is értesz a máshol élő nők igényei alatt, de magamra igényes vagyok, a környezetemre is. Van házam, kocsim, megtakarításom,és nem járok otthon otthonkában, bekötött fejjel.
Közszférában dolgozom, tehát a bérem annyi mint bárhol máshol a besorolási tábla alapján, + még örülhetek is, munkáltatói döntésen alapuló eltérítésem is van.
A barátom vezető, többszöröse a bére mint nekem, de nem vagyunk közös kasszán, az én döntésem alapján.
Kérdésem,hogy tudod magad fenntartani, rezsit fizetni, autót tankolni, javíttatni ebből a bérből?Sehogy.Még akkor se ha alaposan spórolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!