Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szeretitek, ha a nő bújós kis cicamica?
Figyelt kérdés
Szeretitek, ha a nő bújós és szeretgetős? Szeret puszilgatni, simogatni..
Mit imádtok benne leginkább?
2020. febr. 3. 18:03
11/18 Looking_for_Alaska válasza:
Én nőként ilyen vagyok, bújós, szeretgetős, és igénylem is ezt, persze normál keretek közt, de eddigi tapasztalataim alapján ez kevés férfinak jön be. Van, akinél hangulatfüggő, de általában inkább csak "sok" nekik. Mindenkinek más a szeretetnyelve, ezt el kell fogadni, ebből a szempontból sem egyformák az emberek, ebben is kompromisszumot kell kötni.
12/18 anonim válasza:
Én szeretném, de sosem találkoztam még ilyen nővel.
13/18 anonim válasza:
Mindig az ilyen nőket szerettem.
14/18 anonim válasza:
Egy csendben odabújás, átölelés többet jelent mint bármi, de hogy ki szereti ki nem. Én ezt a típust szeretem, de pl vannak olyan nők akiknek be nem áll a szája másnak meg ez jön be.
16/18 anonim válasza:
Én nagyon is szeretem és igénylem is a partnerem részéről. A harsány nőktől mászok falra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!