Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Mondani akart valamit, vagy mi? N
Figyelt kérdés
(Nem tudom melyik kategoriaba kene tegyem, szoval bocsi)
De a lenyeg hogy van egy ferfi akivel szerintem kolcsonosen tetszunk egymasnak, de par szon kivul meg nem beszelgettunk, alt. csak koszonunk egymasnak. Es ma amikor osszeneztunk (elment mellettem) olyan volt mintha mondani akart volna valamit kinyitotta a szajat is kicsit, de nem mondott semmit. Ez mi volt szerintetek? Aprosag tudom, de abbam a pillanatban furi volt :)
2020. jan. 31. 23:50
11/12 anonim válasza:
Hát gondolom besz...i ,vagy szebben mondva önbizalomhiányos és kb 1 órat gyakorolta otthon,itt vagy haveroktól kert tanácsot mit mondjon csak a fő pillanatban leblokkolt. Kérdés kell e neked ilyen pasi?
12/12 anonim válasza:
Már megint a -vandálkodok a vonatállomáson- idióta? Nem unod még b_zd meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!