Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy megmentsem a kapcsolatom és a családom?
Barátnőmmel 10 éve vagyunk együtt ( 35N - 34F )
Sejtettem és be is igazolódott a gyanum hogy megcsalt a munkahelyi kollégájával viszont nem tudja hogy megtudtam.
Nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni és ha ezt tette biztosan oka volt vagy velem van a baj.
Nyilván 10 év alatt ellaposodhatott a kapcsolatunk de próbálok igyekezni amennyire lehet.
Van egy 6 éves kislányunk is és őt sem akarom elveszíteni.
Mit tegyek?
Mondjam el hogy megtudtam vagy maradjak csendben és változtassak magamon hogy újra érdekes legyek számára?
Én nem hagynám szó nélkül. Egyszer megcsalt meg fog még nagyon sokszor is. Hiába a gyerek meg hasonlók. Csak a gyerek miatt nem éri meg szenvednetek egymás mellett. Sok ilyet láttam, hogy a gyerek(ek) miatt együtt maradtak és utána szenvedtek, vagy össze-vissza csalták egymást. Nyilván a gyerek is tudott erről miután már elég idős lett ahhoz, hogy ezt felfogja. Jó lehetett neki ilyen szülők között felnőni.
Mindenképp beszélj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!