Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiu/ferfi a vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiu/ferfi a vékony lanyokat "szereti"? Meg akinek nagy melle es kerek segge van?

Figyelt kérdés

Nekem homokora alkatom van, szeles csipom, nagy popo de nem kerek. En azert nem fogom kigyurni magam h legyen baratom.

Ha valaki valakit szeret az elfogadja ugy ahogy van. Mert ha csak azert kell a sracnak a csaj mert kerek a segge, az csak azert van vele h etyepetyeljen vele aztan le csereli.

Illetve mivel nem vagyok vekony, atlagos alkatom van (de en kovernek tartom magam), de mindenki szerint hulye vagyok. És attól felek h nem lesz senkim.

2020. jan. 31. 11:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

Én a csöcsös-faros, "van rajta mit fogni" típusú csajokat szeretem. Lehet beteg vagyok, de ez van!

Imádom kinyalni ezeket a nőket - sokkal jobban élvezik az egészet. Imádom a reakciójukat, testük minden apró rezdülését és azt ahogy felnyögnek a végén. Aztán azt ahogy egy ilyen orgazmus után rám néznek. A meglepettséggel és hálával vegyített tekintetet. Imádok ilyenkor belebújni a két hatalmas keblük közé, annyira szeretetteljesek!!!!

Nem vagy hülye! Sajnos a média azt sulykolja a nőkbe, hogy a husis alak nem jó! DEHOGYNEM! VAN aki ezt szereti!!! Fogadd el magadat!

Garantálom, hogy lesz pasid és sokkal boldogabb leszel, mint egyes csoffadt hölgytársaid!

A szeretethez lélek kell! Nem kerek segg, vagy vékony test alkat!

2020. jan. 31. 12:40
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Ezeknek a kérdéseknek mi értelme van? Mindenféle alkatú csajra rárepül pár pasi. Ezt te is láthatod a környezetedben és érezheted magadon is. Akkor miért írsz ki róla egy kérdést?

2020. jan. 31. 13:09
 13/21 Lachesys ***** válasza:
ilyen alkattal es ha arcra szep vagy ez csak egy ujabb egonovelo kerdes:D
2020. jan. 31. 13:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés egyáltalán?

Azt mondod neked jó így, és senki kedvéért nem fogsz változtatni.

Hát akkor legyen így majd találsz valakit.

Ezaz ősrégi hülyeség meg, hogy ha szereted úgy is elfogadod..

Bassszus és mire álljon fel a szeretetre, a fasziknak nem csak szétrakni kell a lábukat

2020. jan. 31. 13:35
 15/21 A kérdező kommentje:

Ez nem hülyeség: ha szeret, elfogad ugy ahogy vagyok.

Aki nem szeret az akkor sem fog ha 40 kilo vagyok, ha 60 akkor sem, sem akkor ha 100 kilo vagyok..

De ha szeret, akkor 200 kilosan is fog...

A seggem meg nem fogom kigyurni, csak azert h jo legyen neki.

Nem mondom azt h lapos a seggem, de kereknek se kerek mint akinek ki van gyurva. Azok nem is tetszenek

2020. jan. 31. 13:52
 16/21 Lachesys ***** válasza:

lehet h 200 kilosan is szeret, de hogy szexualisan nem fog kivannj az is biztos.

nagyon gyerek vagy meg ha igy gondolkozol.

2020. jan. 31. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy ez az oka, ha valakinek nem tetszel, vagy fedítesz valamiben. A homokóra a legszerencsésebb női alkat. Azt írtad, hogy az arcod is szép. Ha ezek tényleg mind így vannak, akkor van egy rossz hírem: nem emiatt nincs pasid, és ha kerekre gyúrnád a segged se lenne.

De a válaszaid alapján eléggé úgy jön le, hogy egy bizonyos valaki visszautasított, és ezen szenvedsz. Nem tudom mit vársz, miben adjanak itt neked igazad, de hidd el, ha tudna szeretni, nem zavarná a lapos segged, de nem tud, és ez ettől független. Szóval ha meggebedsz sem fogsz neki kelleni, így magadnak is jobbat tennél, ha abbahagynád önmagad hergelését.

2020. jan. 31. 13:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Edsig csak olyanokkal talalkoztam akiknek az a fontos h vekony legyen meg nagy kerek segg..
2020. jan. 31. 14:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfi / nő a szerelmét szereti, nem ideálokat. Ezek a kérdések is csak arra jók, hogy a végleteket egymás ellen uszítsák. Maradhatunk annyiban, hogy ha valaki külső alapján keresgél, az régen rossz, ideáltól függetlenül. Aztán lehet sírni-ríni, hogy nincs igaz társatok...
2020. jan. 31. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Rengeteg kövérkés, vagy vékony, csúnyácska, normális, szeretethiányos srác van.

Ha ennyire nem számit a külső miért is nem velük vagy? Legyünk őszinték, te a csapott vállu, uszogumis pasikrol szoktál fantáziálni vagy a sportosabbakrol?

2020. jan. 31. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!