Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd érezni irántam valamit?
Üdv.
Tavaly ősszel kezdődött a szeretői viszonyom egy nálam kicsivel fiatalabb kollégámmal. Én szingli vagyok, ő nem, de nagyon vonzódunk egymáshoz, és nagyon jó a szex.
Tudom nem helyes amit teszek, de nem szeretném elszakítani a párjától, nem akarok tőle komolyabban semmit, nekem elég, hogy hétvégente eljön hozzám.
Azt kezdtem észrevenni rajta, hogy elkezdett kötődni hozzám, mindennap ír, aggódik, féltékenykedik, sőt egyszer kijelentette, hogy én az övé vagyok..
Szombaton itt volt nálam, és azt mondta, ma nem szexelni fogunk, hanem szeretkezni, és teljesen más volt, nem az a vad, amit megszoktam tőle, hanem érzékibb.
Majd elmondta, hogy velem ez is tökéletes, a párjával már nem is élvezi a szexet, van hogy közben én jutok az eszébe. Tegnap odajött hozzám ebédszünetben, és megkérdezte, hogy tudnánk hétköznap is találkozni 2-3 naponta, mert nagyon hiányzom neki, kíván engem, majd elkezdett becézgetni.
4-es: Testi vonzalom (kémia) ami kell a jó szexhez, nálam kimerül ennyiben, nem vagyok belé szerelmes, és nem is szeretnék többet.
Ma munka után meglepődve láttam őt a ház kapuja előtt, ő szorosan magához ölelt azt mondta hiányoztam neki, meg akart lepni. Gondoltam, ha már várt rám szeretkezünk egy jót aztán megy a dolgára.
Azonban kb 1-1,5 órát még itt maradt beszélt az életéről, majd felőlem érdeklődött, hogy mikor akarok kapcsolatot, mielőtt kifutnék az időből. Fél éve vagyok egyedül, és jelenleg nem is tervezek kapcsolatot senkivel, majd eljön az ideje, ezt elmondtam neki is.
Erre azt válaszolta, vagyis kérdezte, hogy azért nem akarok senkit, mert kezdek belészeretni? Kezdett kellemetlen lenni az egész, elmondtam neki, hogy a részemről ez csak testi vonzalom semmi több, ne képzeljen bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!