Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a reakciód ha meglátnál egy képet amin a szeretőid vannak és kiderülne számodra hogy tök jóban vannak egymással? De te nem tudtál erről.
Adta az ég, hogy nincsenek szeretőim bmeg.
Az aktuális párom viszont utazott két exemmel egy liftben, na ott leizzadtam. Az egyik exem gimiből jött ugyanarra az egyetemre, mint én, a másik exemmel elsőévesként jártunk, a párom meg felező bálra jött velem. Gyönyörű csapat volt 😂
Lyuksogorok!:)
Nekem volt olyan mikor a busznal elbucsuztam a baratomtol az a buszon az exem mellé ült le. Hasonlo haverkodo karakter volt,idegesitett,gondoltam h engem kidumalnak.
Olyan volt h egy buliban 2 baratnomnel ugyanazzal a fiukaval csokoloztunk egymas utan tancvkozben,a fiuka ment korbe korbe...fialatsag bolondsag...XD
#6-os voltam.
"Muszaj neki ugy fogalmaznia h ne ertekeljek le."
Kik? A modik? Mert a kérdezőt értékelni bármilyen értelemben véve itt másnak nincs módja.
"Amugy meg nem.tartozol nekik elszamolassal nyugi!"
Ez kinek szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!