Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tart egy szingli pasi egyszerre akár 3-4 szeretőt is? Hogy bírja ezt? Mire jó ez neki? Iyenkor mit gondol?
4-es
Nem szerető vagyok,a pénzt én kezelem,különben huss elfolyna hülyeségekre és már rég az utcán élnénk. Nem kell ez-az-amaz,nem járok szoliba,műkörmöshöz,pedikür/manikür itthon is megoldható,fodrász vagyok a hajam magamnak festem-vágom,új rucit,táskát,cipőt nem veszek hetente,ékszert nem hordok,telefonom 3 éves a mindkettőnk számláját a közös pénzből fizetem,autónk van,biztosítását közösből szintén ,de nem én használom az autót,külföldi út/wellness nincs.Főzök,mosok,takarítok,hajnalban (03:00-kor) kelek kávét készíteni,csomagolok kaját a páromnak. Szex,nos ha rajtam múlna,akkor minden nap sok-sok lenne.
Dolgozom,itthonról dolgozom és annyit megkeresek mint a párom.
Sem pozitív sem negatív értekelést nem adtam a válaszodra.
A kérdésre is válaszoljak,azért tart szingli pasi sok szeretőt,mert ettől ő nagy kanná válik a haverok szemében (ezt nők esetében rℹbanckodásnak nevezik) és még azért dönt a sok szerető mellett,mert képtelen tartós kapcsolatban élni,magyarán alkalmatlan rá. Majd 40-50 évesen egy ogre szépségű nővel is beérné,a szőnyeg alatt csúszna-mászna,csak,hogy valaki legyen mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!