Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenézendő az ha valakinek 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézendő az ha valakinek 23 évesen nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
Van olyan aki örülne ha ilyen párt találna akinek ő az első?
2020. jan. 24. 10:06
 1/6 Zsoltmester ***** válasza:
9%
Soha első senkinek pedig 15 évesen kezdtem. Utána meg olyan lányok jöttek akiknek előttem 10 meg 7 pasijuk volt... Még a 15 évesnek se Én voltam az első, Én is 15 voltam. Sajnos ilyen világban élünk. Később annak is örültem volna ha csak a harmadik vagyok vagy ilyesmi.
2020. jan. 24. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Én nem nézem le.
2020. jan. 24. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Én örülnék neki mert tapasztalatom szerint ez már ritka mint a fehér holló, a 18-19 évesek körében is mindig olyan embert fogtam ki akinek volt már legalább egy valakije. Sajnos. Azért mondom hogy sajnos, mert így még mindig hordozgatták az előző kapcsolatukból a sérelmeiket.
2020. jan. 24. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy elsők és utolsók vagyunk egymásnak a férjemmel. 😊 Idősebb volt 23-nál, mikor összejöttünk.
2020. jan. 24. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond! 23 éves korpmban volt egy 22 éves barátnöm én voltam az elsö neki és semmingond nem volt ez miatt szexben is csodás volt! 26F (nehéz ilyet tlaálni manapság!)
2020. jan. 24. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Amikor összejöttem a párommal 22 volt, én voltam neki az első barátnője. Rémálom volt. Alkalmazkodás 0, és egy életképtelen balfácán volt. Minden nap elhúzott magával dolgozni, mert nélkülem nem tudta mit kell csinálnia(hozzáteszem futár volt, nekem pedig még jogsim sincs), ha nem mentem vele egész nap hívogatott, hogy szerintem ezt meg azt hogy kell, meg merre kell menni, stb.

Köszönöm szépen én ezt a típusú életképtelenséget kihagyom. Akinek 22-23 évesen nem volt kapcsolata annak oka van legtöbb esetben, nyilván van kivétel, mert lehet csak egyszerűen nem találta a párját, stb. De legtöbbször súlyos oka van ennek.

2020. jan. 30. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!