Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit preferáltok, borotvált arc, borostás, vagy szakállas?
Figyelt kérdés
Milyen egy szakállás csávóval csókolózni? Nincs olyan érzésetek, mintha egy ewokot csókolnátok meg? :D2020. jan. 23. 17:04
11/18 anonim válasza:
Borosta, szakáll jön be, a borotvált 99%-ban nem tetszik.
12/18 anonim válasza:
Szerintem is mindenkinél más.
Első páromnak nem állt jól sem a borosta sem a bajusz vagy a szakáll.
Második páromnak pont, hogy a kis borosta, már-már szakáll állt jól.
Most, aki tetszik fiú, neki sincs se bajusza se szakálla se borostája. Szóval ez nagyon emberfüggő szerintem, bár ha általánosítani kellene, akkor az igényes borostát szeretem.
13/18 anonim válasza:
Borotvált. A szőr gusztustalan.
Ha ő elvárja, hogy a nő csupasz legyen, akkor a nő is elvárhatja cserébe ugyanezt.
14/18 anonim válasza:
Kinek mi áll jól természetesen. Ugyanez a hajra is vonatkozik. Nincs séma.
15/18 anonim válasza:
Azt preferálom, ami az adott férfinek jól áll. Én még nem nagyon láttam olyan férfit, akinek a szakáll igazán jól állt volna. A borosta és a borotvált arc sokaknak jól áll.
16/18 anonim válasza:
Sima, borotvált.
A szakáll is jó, jobb, mint a borosta, mert legalább nen szúr. A kutyámat is puszilgatom, nem zavar, ha szőr ér a számhoz...
17/18 anonim válasza:
Borostás, de amúgy mindenkinek más áll jól, úgyhogy engem a másik két opció se "zavar". :)
18/18 anonim válasza:
Nekem valahogy jobban megtetszenek a szakállas vagy borostás arcú férfiak. Én jobban preferálom, számomra férfiasabb. Persze nem csak ettől lesz férfi a férfi, de jobban tetszik. Persze tud ám szúrni a szakáll,borosta, nekem ez nem baj :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!