Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit éreznétek ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek ilyenkor vagy csak én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Én már bemutattam itthon a családnak. Barátaim is találkoztak már vele, de ő még nem mutatott be otthon, és nem is említette, hogy szándékában állna valamikor. Egy haverjával találkoztam csak, de vele is mondhatni véletlenül.

Plusz hétvégen megláttam amikor írt vissza az anyukájának,hogy azt írta neki aznap: "Mikor mész a lányhoz?"

Szörnyen rosszul esett és megalázónak találom.

Nem szóltam még neki ezekről, mert nem akarok hisztizni minden apróságért.

Szerintetek csak túlreagálom vagy ez nem normális dolog?

19/l 25/f

2020. jan. 22. 18:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem egy városban lakunk.
2020. jan. 22. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

Én a párom akkor mutattam be otthon, miután megkérte a kezem. Fel sem merült, hogy hamarabb hazavigyem. Nem azért, mert nem gondoltam vele komolyan meg szégyelltem volna (együtt éltünk már addigra, most meg már házasok vagyunk és gyerekünk van, szóval ez nem érv), hanem mert eleve borzasztó viszonyom van a szüleimmel, akiket nem avatok be az életembe a kötelező minimumnál jobban, és ezt ők is támogatják. Még kamaszként - 17 évesen - voltak ilyen ábrándjaim, hogy az akkori nagy szerelmem fél év után hazavigyem bemutatni, apám kijelentette, hogy eszembe ne jusson, ő nem kíváncsi rá, majd ha ott tartunk, hogy házasságról van szó meg lánykérésről, akkor esetleg lehet róla szó. Konkrétan a nevére sem voltak kíváncsiak. Ilyen közegbe nyilván nem vittem senkit.

Annyi különbség, hogy én ezt kendőzetlenül előadtam a pasiknak is, szóval nem volt gond belőle, hogy agyaltak a miérteken. Szerintem érdemes rákérdezned a párodnál, szerintem ez nem nyomulás, csak egyszerű kíváncsiság, hiszen ha te már bemutattad meg hozzátok jártok esetleg, akkor akár jogos lehet a kérdés, hogy neki vannak-e ilyen szándékai, ha nem, akkor annak van-e valami különösebb oka. Jobb ez, mintha azon aggódnál, hogy vajon komolyan gondolja-e vagy szégyell téged. Ha meg emiatt úgy érzi, hogy túl nyomulós és túl érzékeny vagy, akkor jobb is, hogy ezt letisztázzátok, még a legelején, legalább nem pazaroltok egymásra túl sok időt.

2020. jan. 22. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkinél máshogy megy,van aki már szinte aznap hazavinné vagy haza is viszi a párját és van aki 1 év után sem. Ez biztosan nem azért van,mert téged szégyell,szinte biztos lehetsz benne,hogy inkább a családjával van gáz. Másrészt,ha ő nem él a szüleivel és nem is sokat érintkezik velük akkor tényleg nincs sok értelme ,hogy bemutasson. Maximum ha már tényleg nagyon komoly dogloról lesz szó köztetek.
2020. jan. 22. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
38%
10: nem hoztad fel de ezen szenvedsz itt és full frusztrált vagy. Ilyen triviális szarságokon fűtöd itt magadat akkor mi lesz ha (esetleg) már együtt lesztek egy ideje? Ha már az elején minden ilyen ennyire érzékenyen érint akkor el sem tudom képzelni mi lesz akkor amikor majd valódi problémák lesznek a kapcsolatotokban hiszen te már a semmiből is azt csinálsz. Dedó.
2020. jan. 22. 19:40
 15/18 A kérdező kommentje:

"Nem szóltam még neki ezekről, mert nem akarok hisztizni minden apróságért."

Lehet nálam dedó van de nálad meg értelmezési problémák. Ha arra sem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd a kérdést és a hozzáfűzött hátteret, akkor légy oly rendes nem rögtön neki esni a másiknak és leszólni! Ezzel csak magad járatod le.

Feltettem egy egyszerű kérdést. Te nem érzed magad kellemetlenül ha a párod nem mutat be otthon, de van, akit ez elgondolkoztat. (Szerintem valamilyen szinten jogosan.)

Köszönöm a válaszokat! Tudtommal csak az egyik testvérével rossz a viszonya, az anyukájával jó viszonyban van.

Részemről hatalmas lépés volt, hogy "hazahoztam". A családom elég érdekes, és nem élünk a legfényesebb körülmények között, ennek ellenére megtettem.

Tudom, hogy mindenki más. Épp ezért nem siettetem és nem szóltam neki. Várok még egy kicsit, ha nem változik semmi akkor rákérdezek, hogy van-e különösebb oka annak, hogy nem mutat be.

2020. jan. 22. 20:02
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Értelmeztem a kérdést, láttam, hogy nem szóltál erről neki de attól még ugyanúgy itt hisztizel és vagdalkozol egy nagy büdös semmin. 😂 Majd ha fél év után nem mutat be akkor azt mondom ok jogos felvetés na de 2 hónap után? Az konkrétan semmi idő, egy kapcsolat előszobája akkor is ha te már mindenkinek bemutattad, nekem inkább az a fura... Ne adja az Isten de lehet, hogy ugyanennyi idő múlva már együtt sem lesztek akkor milyen gáz lesz magyarázkodni, hogy hova tűnt.
2020. jan. 22. 20:10
 17/18 A kérdező kommentje:

Benne van a pakliban az is. És? Kinek tartozok számadással? Szerintem senkinek. Számomra akkor se lenne kellemetlen. Így alakult. Ennyi. Nem kell ezt ragozni.

Igen, 2 hónap nem sok idő. Akkor mi van? Nem is számít? A több éves kapcsolatok is elkezdődtek valahogy. Érdekes meglátásaid vannak és édes tőled,hogy engem állítasz be a gonosz, nyomulós barátnőnek. Ez is egy vélemény.

2020. jan. 22. 20:20
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha már te is bemutattad a szüleidnek, akkor úgy illene, hogy ő is viszonozná ezt.
2020. jan. 22. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!