Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a felfogása? Most félek mert most van egy kapcsolatom és ebbe nem tudom majd tittkolni. Mert szerinte kurv@ság lefeküdni a pasinkal.
Na szóval volt egy kapcsolatom 3év 8hónapig tartott, anya nem tudott róla mikor voltunk együtt,mármint mikor szeretkeztünk.Pedig az a fiú 22éves
Azt hiszi hogy a kapcsolatban jó ha csak 10szer együtt lehettünk a fiúval.
Na de most van egyí kapcsolatom még friss és ebbe nem tudom majd megint titkolni.
18/L a barátom 19
kincsem 18 éves vagy felnőtt azt csinálsz amit akarsz anyudnak nincs beleszólása abba h kivel mikor mit
ezt neked kell érezned és nem neki :)
figy majdnem 4évig jártatok ez természetes h megtörtént
17/L
Eltudom képzelni hogy az anyukája ott áll mellettük - méri az időt és egy clickelős géppel minden alkalom után kattint 1-et - és ha 10 ig elszámolt - lezárja a "meccset" :)
Vicces - de sajnos vannak ennél gázabb dolgok, szituációk is
22F
érdekes lenne, utolsó válaszoló :D
De egyetértek egy előttem szólóval. Már elmúltál 18, azt csinálsz, amit akarsz, a te életed. És az anyukádnak bele kell törődnie, hogy már nem egy 12 éves kislány vagy, hanem komoly, érett felnőtt. Fogadjon el olyannak, amilyen vagy, vagy pedig nem érdemli meg a figyelmedet.
Ott állni nem áll ott, csak soha nem engedett el a barátomhoz, ott aludni kinyilvánította hogy ő soha nem aludhat nállunk.Szóval mindez tittokban volt, és igy ő nem tud semmiről, és belekell hazudnom szinte az arcába, pedig ez nem olyan jó érzés.
És a barátnőm egy kurv@ mert néha ott alszik a barátjánál -_-'
Na mi lesz a jövője az én kapcsolatomnak?!áh :@
az a gond h nem mondhatod h márpedig ottalszok,vagy a pasim itt,mert anyud tart el,övé a lakás,és bármikor mondhatja h jó kislányom,akkor haza se kell jönnöd többet.ülj le vele beszélgetni,mondd h nem vagy kurv@,ő is együtt alszik apuddal,jóesetben te is úgy fogantál h szexeltek :D
ezen nincs mit szégyellni,és elítélni.én is imádok a barátommal aludni!még ha nem lenne szex,akkor is hiányozna az érzés h mellettem van és átölel.
Áá milyen szülők vannak.
Barátnőm szülei is ilyenek, ezzel azt érték el, hogy a leányzó amint betöltötte a 18-at, úgy elköltözött tőlük, hogy látni sem lehetett a nyomát. :)
Gondolom beszélni nem tudsz vele, mert ha ő azt mondja a hó lila, akkor lila.
De egy próbát megérne.
Ezt az ottalvás témát is ember válogatja - anyud ilyen.
De ott alvás nem feltétlen jelenti azt hogy nem feküdhetsz le vele.
Exemnél én ottaludtam mondjuk -
De mostani barátnőmnek teljesen más a gondolkodása - ő pl nem aludna nálam és én se nála mert ezt összeköltözés után tudja csak elképzelni saját lakásban - ameddig a szüleinél van addig nem.
De a sex meg - ahogy jön :D Általában hétvégén éjfél - 1 óráig vagyok nála és 23 után alszik mindenki náluk - így akkorra időzítjük.
Szóval az h nem aludhatsz nála nem aztjelenti hogy nem is feküdhetsz le vele - vagy ezt a szemedbe mondta?
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!